Mobilokra tart a Blasphemous első része

Link másolása
A port csak jövőre jelenik majd meg, de már előrendelhető a játék Androidra és iOS-re is. A második rész fizetős DLC-je még az idén ősszel megjelenik minden platformra.

A pixel art oldalnézetes soulslike-metroidvania keverék Blasphemous közkívánatra az utolsó nagy platformot is igyekszik meghódítani - a mobilos piacot. Az izzasztó és kegyetlen harcrendszere mellett már-már megbotránkoztató, viszolyogtató, vallási tematikájú képivilága révén is emlékezetes játék már most előrendelhető Androidra és iOS-re, az ára 8 dollár. A mobilverzió minden eddig megjelent DLC-t tartalmaz majd, és érintőkijelzőn és kontrollerrel is irányíthatjuk majd a Vezeklőt.

A megjelenéssel viszont még várni kell egy kicsit, ugyanis a Blasphemous mobil portja csak 2025. február 25-én érkezik. Addig is a második rész fizetős DLC-jével üthetjük el az időt, a Mea Culpa ugyanis 2024. október 31-én jelenik majd meg minden platformra, amire az alapjáték is megjelent. A kiegészítő az első rész ikonikus kardjának történetét meséli majd el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...