Call of Duty: Black Ops 6 - élőszereplős előzetes érkezett

Link másolása
Ismerős arc köszön vissza a Call of Duty: Black Ops 6 legújabb kedvcsinálójában, az élőszereplős kis egypercesben Peter Stormare ismét helyettesíti a CoD-dal foglalatoskodókat.

Peter Stormare még a Black Ops második, harmadik és negyedik részében ténykedett a Replacer képében, legutóbb helyettesítette például az elnököt, volt tehénfarmon és pénzt is szállított, az új előzetesen látható legfrissebb munkái során pedig beállt családapának, tűzoltónak, taxisnak, gyorséttermi dolgozónak, de még a pápa helyére is beugrott, amíg az a CoD 6: Black Ops-ot pörgette.

A kameó rövidebb mint a Black Ops 4-es szereplése, de a vicces jelenetek garantáltan mosolyt csalnak az ember arcára, ha pedig lenne ilyen lehetőség a való életben, biztosan lennének olyanok akik élnének vele a játék októbervégi megjelenése alkalmával, az már más kérdés, hogy a Replacer "áldásos" tevékenysége nyomán lehet nem lenne hova visszatérni dolgozni.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolokra, valamint PC-re, és már a megjelenéskor elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...