Októberben érkezik konzolokra az Amanda the Adventurer

Link másolása
A régi idők interaktív oktatómeséit idézi a DreadXP nyomozós horror játéka, azonban Amanda és bárány segítőjének VHS kazettái sötét titkot rejtenek, a műsoruk hamar átcsap valami egészen bizarrba.

Ki ne ismerné Dóra a felfedező TV-s kalandjait, az animációs mesében Dóra majmával indul felfedező utakra, közben pedig a 4. falat áttörve a nézőkkel együtt oldja meg a felmerülő rejtélyeket, így a kicsik is úgy érezhetik, ők is hozzátettek valamit az epizódhoz. Amanda is valami hasonló hivatásnak hódol, de neki egy bohókás bárány a játszópajtása, és ahogy haladunk a történetben egyre világosabbá válik, az ő műsora nem gyerekeknek készült.

A sztori szerint egy 1999-ben indult oktatómesét vásárol fel a Hameln Entertainment cég, majd a produkció folytatása közben nyom nélkül felszívódik az eredeti alkotó, és rejtélyes esetek ütik fel a fejüket, a show-t néző gyerekek sorra kezdenek eltűnni. Évekkel később Riley, a játék főszereplője talál egy kupac videókazettát nagynénje padlásán, amiket rögtön be is pattint a lejátszóba, a kedves rajzfilm aranyosan indít, de a furcsaságok és a paranormális események csak sokasodnak, egy idő után pedig kezdetét veszi a horror.

Az Amanda the Adventurer 2022-ben PC-re megjelent változata rendkívül pozitív értékeléseket kapott a játékosoktól, ami hamar kijött Nintendo Switch-re is, és most végre október 10-én ellátogat PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra, a Switch-es változat pedig kap egy átfogó frissítést, ami érinti a grafikát, a teljesítményt, és a játékmenetet is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...