November elején érkezik a Hearthstone következő kiegészítője

Link másolása
A The Great Dark Beyond egy csillagközi utazásra invitálja a játékosokat, ahol a Draenei népség keresi új otthonát, a november elején érkező kiegészítő egy új minion típuson kívül más dolgokat is tartogat.

A jelenleg futó kiegészítő trópusi üdülőhelyéről az ősz vége felé közeledve egyenesen a sötét űrbe utazhatunk, a következő hónap elején érkező The Great Dark Beyondban egy új minion típus mutatkozik be, ami az eddig is jelenlévő Draenei fajjal bővíti a repertoárt. Az előzetesben láthatunk egy új legendás Demon Hunter lapot is, ami eddig nem látott mechanikával érkezik, a kezünk két oldalára egy-egy csillag lapot tesz, és amint azok egymás mellé kerülnek, automatikusan aktiválódnak.

A kiegészítő most is 145 új lapot tartogat majd, a leleplezés pedig mindig izgalmas része a megjelenés előtti időszaknak, viszont a legfrissebb patch új 10. évfordulós ajándék lapjával – az Avatar of Hearthstone legendás lapját mindenki megkapja, aki most játszik 1 meccset az új patch letöltése után – egy nagyobbacska baki is érkezett nem várt hozományként, a készíthető lapok között láthatóvá vált a The Great Dark Beyond összes kártyája.

Az "apró" malőrhöz hasonlóra a játék fennállása óta nem volt példa, és lóhalálában fixálták is, de ami ugye egyszer kikerült az internetre, azt már nehezen lehet visszacsinálni, egy gyors Google keresés után bárki mazsolázhat a 145 érkező lap között. A bejelentéseket valószínűleg ez nem fogja befolyásolni, a szokásos módon láthatjuk majd a nagyobb tartalomgyártók és videójátékos oldalak jóvoltából az érkező kártyákat, amik november 5-én fognak hivatalosan élesedni a kiegészítő startjakor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...