Tölthető a Spirit X Strike demója

  • Írta: JesusHun
  • 4 órája
  • Korai verzió
Link másolása
Végre elérhető PC-re a Maicha által fejlesztett, posztapokaliptikus környezetben játszódó brutálgyors kombókkal telepakolt akciójátékának első angol nyelvű demója, a hozzá készült trailer pedig magáért beszél!

Project Final Strike néven láthattunk tavaly májusban egy demó videót a Maicha villámgyors bunyós játékából, a hihetetlenül pozitív fogadtatásnak köszönhetően pedig belehúztak a fejlesztésbe a srácok, és immár Spirit X Strike névvel zakatol tovább. A készítők elmondása szerint olyan nevek ihlették a posztapokaliptikus csetepatét, mint a Devil May Cry, a Ninja Gaiden, a Street Fighter vagy a Dragon Ball.

Carter főszereplésével kell majd a kies tájakon rendet vágni a martalócok tömegein, a személyreszabható kombórendszernek köszönhetően pedig a lehetőségek száma hatalmas lesz. A Spirit Mimicry mechanikát bevetve akció szekvenciákat lehet majd összefűzni, az előre eltárolt mozdulatsorokat pedig villámgyorsan csatasorba állíthatjuk, ami az előzetesen látható végeredményt hozza.

A Spirit X Strike elképesztően gyors rúgásokkal és pofonokkal operáló akció-kalandjátéka még valamikor 2024 folyamán jelenik meg PC-re, Steam-oldalán pedig elérhető a játszható próbaverzió.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...