Év végén zárnak az NBA 2K23 szerverei

Link másolása
Két évvel a megjelenés után elérhetetlenné válnak az NBA 2K23 szerverek, november végétől pedig a digitális boltokban se lehet majd megvásárolni a 2K Games népszerű kosaras játékának említett részét.

A 2K support oldalán szeptember végén megjelent bejelentés szerint ideje megindulni az öltöző felé – legalábbis az NBA 2K23 aktív játékosainak minden bizonnyal –, ugyanis az év végi szerverleállítás hozományaként az online multi mellett a MyCAREER és a MyTEAM módoktól is el kell köszönnünk az NBA 2K23-ban.

Persze érthető, hogy az évente megjelenő sportjátékok régebbi epizódjainál nem lehet a végtelenségig fenntartani a szervereket, de a lemezes kiadások már így is mindig rohamtempóban értéktelenedtek el, amin a hasonló döntések se segítenek majd. Az NBA 2K23 szerverleállása után a Play Now, a MyNBA, a The W, és a MyWNBA módjai még játszhatóak lesznek, de minden online-nal kapcsolatos funkció megy a levesbe, beleértve a kreált karakterek megosztását és letöltését, valamint a játék virtuális fizetőeszközét.

A digitális boltok polcairól november 30-án lekerül a játék, december 31-én pedig lekapcsolják a szervereket, természetesen aki korábban ilyen módon vásárolta meg a terméket, az újra letöltheti majd, és az offline részét ezután is élvezheti. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...