Boszorkányos halloweenre készül az Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 11 órája
  • Hír
Link másolása
A jövő héten elindul az Overwatch 2 tizenharmadik szezonja, vele együtt pedig megérkeznek a halloweeni rémségek is. Új játékmóddal, rengeteg skinnel és egy izgalmas kollaborációval vár minket a vissza játék.

Az Overwatch 2 játékosai már megszokhatták, hogy minden évben érdemes ránézni a halloweeni eventre, hiszen a jó öreg Junkenstein's Revenge mellett mindig érkeznek további játékmódok, kihívások és persze sok-sok kozmetikai jóság is. Ez idén sem lesz másképp: Widowmaker egy új mitikus boroszkánymaskarát kap, érkeznek további új és visszatérő kosztümök is, sőt az Overwatch 2 és a My Hero Academia kollaborációjának az anime-rajongók is külön örülhetnek.

Tartalmi frissítések terén egy új halloweeni játékmódnak örülhetünk: a Junkenstein's Laboratory egy pörgős Team Deathmatch mód lesz, ahol különféle elátkozott képességkártyákkal turbózhatjuk fel a hőseinket. Itt-ott némi átalakítást kapnak a régebbi pályák is, illetve hamarosan eljön az ideje, hogy bemutatkozzon a hero shooter legújabb hőse is, Phreak.

Az Overwatch 2 továbbra is ingyenesen játszható PC-n és konzolokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...