Ütős launch trailert kapott a Metaphor: ReFantazio

  • Írta: szlav
  • 11 órája
  • Videó
Link másolása
Már-már AMV-nek is elmegy a Thom Yorke nélküli Radioheadre vágott launch trailer, amivel a Metaphor: ReFantazio megjelenését köszönthetjük. Persze, nem ettől tűnik igazán átütő sikernek az ATLUS új szerepjátéka.

Úgy tűnik, az ATLUS mostanában nagyon nem tud mellé lőni. Miután a legutóbbi Persona-játékok mind őrült sikert arattak (legyen szó az ötödik rész permutációiról vagy a harmadik rész remake-jéről), most egy teljesen új fantasy szerepjátékkal arat a japán stúdió. A tesztünkben mi is csak áradozni tudtunk arról, hogy milyen elképesztően magával ragado a Metaphor: ReFantazio, úgyhogy tisztelgés gyanánt lessük meg a játék launch trailerét is!

Elég különös választás épp a Radiohead Burn the Witch című számát megtenni a kedvcsináló fő témájának, ám mivel csak egy feldolgozásról van szó Mark Evans és Mel Guerison által, néhány ponton akár azt is érezhetjük, mintha egy különösen jól összevágott rajongói videót kaptunk volna. Akárhogy is, az utolsó trailer a történetből, átvezetőkből, a karakterekből és a tényleges játékmenetből is vág snitteket, a látottak alapján pedig minden JRPG-rajongónak csoroghat a nyála.

A Metaphor: ReFantazio már elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...