Készülőben a S*** ******N

Link másolása
Az It Takes Two fejlesztői egy új játékon munkálkodnak, amiről szinte semmit nem árultak el, az X-posztjukban viszont voltak arra utaló jelek, hogy ez is egy kétszemélyes couch-coop lehet.

Nem sokkal azután, hogy egy hosszas köszönetnyilvánítás keretein belül a 20 milliomodik eladott It Takes Two-ról számolt be a Hazelight stúdió, máris itt egy újabb örömhír, a Brothers testvérkalandja, a "A Way Out" börtönös akciója, és az It Takes Two családi kapcsolatépítője után egy újabb kétszemélyes alkotáson dolgozik a csapat.

A projekt egyelőre eléggé rejtélyes keretek között mozog, a közöségi média oldalukon egy sokatmondó képet tettek közzé, aminél azzal viccelődtek, hogy Josef Fares ejthette el a titkos dokumentumokat. Josef persze vette a lapot (Minden bizonnyal közösen találták ki a frappáns bejelentést.), és annyit elárult, a teljesen új IP címe S*** ******N lesz, és alig várja, hogy megmutathassa. A kommentek között beindult az őrült találgatás, kreatívabbnál kreatívabb ötletek születtek a *-al kitakart betűk helyére, volt aki a ChatGPT-t is csatasorba állította az ügy érdekében.

A képen jól kivehető bal felül a "co-op" és az "ouch" szócska, így szinte biztos, hogy az eddigi játékaik sémájára épül majd a legújabb jövevény is, a jobb felső sarokban pedig az esetleges főszereplők nevét takarhatja a "Mio" és "Zoe". A megjelenési dátum elég tág intervallumot fed le, a "202?" jelenthet 2024-et is, de a 2029 (Azért ez több, mint valószínűtlen) is idetartozik, viszont a 2025-26 lehet a legreálisabb gondolat. Ezek persze csak találgatások, de lehet izgulni, hogy a "hamarosan" vajon a The Game Awards eseményét takarja e.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...