A Call of Duty 2025-ben mehet vissza a jövőbe

Link másolása
Nyakunkon az idei Call of Duty megjelenés, így lassan elkezdődhetnek a találgatások a jövő évi epizóddal kapcsolatban. Úgy tűnik, ismét a 2030-as évekbe visz majd a sorozat.

Ha lehet hinni az IGN által megosztott híreknek, akkor a következő Call of Duty-epizód a Black Ops 2 folytatása lesz, ami a korai 2030-as évekbe kalauzolja el a játékosokat. Viccesen mondhatnánk, hogy a játék megjelenése akár igazodhatna a történet idősíkjához, de túl nagy franchise ahhoz, hogy kihagyjon 5-6 évet.

Pár részlet látott még napvilágot, a történet középpontjában jó eséllyel David Mason és egy modern kori kém történet lesz majd. Klasszikus multiplayer pályákon zajlik majd az online lövöldözés, visszatérhet a Gunfigth, Face off-mód, az ellenfelek fedezékként használata és az "omnimovement", a sokoldalúbb mozgást lehetővé tevő technika. Emellett az IGN megemlíti, hogy legutóbb a Modern Warfare 2. és 3. része, mint folytatás érkezett 1 éven belül, ami nem volt egy jó stratégiai döntés, mert elég rossz kritikákat kapott, főleg a kampány miatt. Természetesen nem lehet az információkat készpénznek venni egyelőre, még sok idő, mire hivatalos információk érkezhetnek a következő részről.

Viszont a Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése már csak néhány napra van, október 25-én indulhat a fegyverkezés PlayStation 4/5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolokon és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...