Severance - kedvcsinálón a 2. évad

Link másolása
Jól sikerült és izgalmas volt a sorozat első évadja, szerencsére már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, hogyan folytatódik Mark és munkatársainak története.

Különleges hangulata volt a Különválás első évadjának, amiben megismerhettük azt a képzelt technológiát, amivel a privát és a munkabeli emlékek szétválnak, a főhőseink otthon nem tudnak a munkahelyi eseményekről, a munkában sejtelmük sincs, hogyan élnek odakint. Elsőre hasznosnak tűnhet ez a szituáció, de a történet inkább a izgalmakra és az igazság kiderítésére fókuszál.

A készítők egy rövid videóval emlékeztetnek, hogy nemsokára folytatódik a sorozat, amiben visszatérnek a főszereplők, élükön Adam Scottal, de  jó lesz ismét látni a John Turturro, Christopher Walken, Patricia Arquette triót is. Ahogy maga a sorozat, úgy ez a kedvcsináló se rágja a szánkba a részleteket, nem igazán lehet kihámozni, hogy mire lehet számítani a folytatásban. 

A Severance második évada kizárólag az Apple+ szolgáltatáson keresztül lesz elérhető, január 17-én indul újra a tökéletes munka-magánélet egyensúly keresése.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...