Előzetesen a Beyonder

Link másolása
32 fős horror PvP-vel támad a SoFarSoFun stúdiója, a sci-fi lövöldében három frakcióba lehet majd bekerülni meccsenként, amiből kettő egymás kiiktatásán munkálkodik, míg az utolsó a túlélésre összpontosít.

A sztori szerint a késő 1990-es években egy sötét, titkos kormányépületben paranormális kísérletek zajlanak, és ahogy ez ilyen esetekben lenni szokott, itt is félresiklik valami. A Beyonder fedőnévvel érkező elit alakulatnak két feladata lesz, evakuálni a túlélőket, és likvidálni az elszabadult borzalmakat.

Az Aszimmetrikus PvP lövöldében 32 játékos feszülhet egymásnak, a katonáknak pedig el kell majd dönteniük kiben bízhatnak és kiben nem, a túlélők között ott lapulnak majd a veszélyes fenevadak, így az nyer majd a végén, aki túljár a többiek eszén. A két tűz közé szorult kísérleti alanyok lesznek a legkiszolgáltatottabbak, elég egy rossz mozdulat vagy elszólás, és rögtön felmerülhet a bűnösség gyanúja.

A Beyonder megjelenési dátuma még nem ismert, viszont Steam-en már kívánságlistára helyezhető, és a hivatalos oldalukon lehet jelentkezni a Playtesztre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...