Hírarchívum - 2024. május

Május 17-én érkezik konzolokra az INDIKA

Bár a játék már lassan két hete elérhető PC-n, a tervezett konzolos megjelenés elmaradt. A legfrissebb poszt alapján viszont még a héten elérhetővé válik a Sony és a Microsoft gépein is.

Konzolokra is megjelenik a Fabledom

A stilizált, meseszerű városépítős játék egy év early access után a mai napon jelent meg, és már beharangozták, hogy még az idén megjelenik konzolokra is, ráadásul fizikai adathordozón.

Another Crab's Treasure – már 40 perc alatt végigjátszották

Idő kérdése volt mikor kerül a speedrunnerek látóterébe a vízalatti soulslike kaland, melyben nemcsak szóviccekben, de nehezebbnél nehezebb harcokban is fürdőzhetünk. Természetesen egy soulslike-játékos döntötte meg a rekordidőt.

Augusztusban indul a Riddick: Furya forgatása

24 évvel az első rész után, immáron negyedik alkalommal tér vissza Richard B. Riddick, aki ezúttal eljut a szülőbolygójára. A Riddick: Furya címet kapott rész forgatása augusztusban kezdődik.

Feltámadt a Hades első része

A Hades II korai hozzáféréses megjelenése nagyon jó hatással volt az első rész játékosszámaira is. Legalábbis ez derül ki a vasárnapi adatokból, ahol a 4 éves játék majdnem megduplázta eddigi rekordját.

Új biznisztervvel állt elő a Square Enix

Egy 3 éves tervvel állt elő a Square Enix, mely a 2025-ös fiskális évtől a 2027-es fiskális évig fog tartani és a cél az, hogy mennyiségről minőségre váltsanak, hogy tartalmaik az egész világ számára szórakozást nyújtsanak.

50 játékost is megkíván egy titkos puzzle az Animal Well-ben

A múlt héten megjelent indie puzzlejátékhoz alapvetően csak egy játékos kell, mi, azonban ahhoz, hogy lássuk a titkos befejezést 50 játékostársunkkal kell együttműködnünk egy 3 részes puzzle során.

CM Punk visszatér a WWE 2K24-be

10 éve annak, hogy CM Punk megjelent egy WWE-játékban – igaz, a műsorban is rég szerepelt már -, most viszont kiderült, hogy a szezonális bérlet részeként visszatér.

Witch & Lilies - májusban veszi kezdetét a korai hozzáférés

Kiderült, mikor próbálhatjuk majd ki a készülő dungeon crawler RPG-t, melyben két lány románcát fogjuk végig követni. Kedvcsináló trailer is érkezett a dátum mellé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz túl nagy eresztés az előttünk álló hét. Több olyan cím is érkezik, melyekkel már lehetett szerencsénk játszani, de most egy újabb platformot hódítanak meg, mint a BioMutant. A mozikban viszont megérkeznek a Hívatlanok, amire horrorrajongóknak érdemes lehet beülni.