Hírarchívum - 2005. november

Két új White Birds Productions kalandjáték

Michael Bams, a White Birds egyik alapítótagja leleplezte a Beniot Sokal stúdió két új készülő munkáját, a Sinking Islandet és az Aquaricát.

Flying Range II: Long Way Home Demó

A Flying Range II: Long Way Home egy akció-arkád játék lenne és az űrben játszódik 2026-ban, a magyar Red Planet Interactive gondozásában!

Sid Meier - Civilization IV Demó

A 2K Games a mai napon letölthetövé tette a Civilization IV demóját, ami a kedvelt előd játékmenetét bővíti ki számtalan új játékbeli változással!

NFS Most Wanted pólók

Games Tshirt forumtagunk igencsak meglepö, de hatalmas ürt betöltö ruhadarabokkal lepett meg minket jóval karácsony előtt!

Terjeszkedik a Rockstar

A sok vitába és egyes politikusokkal összetűzésbe kerülő fejlesztő tovább terjeszkedik Angliában, így új stúdiót alapítottak London szívében.

War of the Worlds: New York Armageddon

Ma ismét bejelentettek egy készülő félben lévő FPS-t, melynek neve War of the Worlds: New York Armageddon lesz.

Ballerium bétateszt!

Ballerium most ünnepelte a 30. bétatesztjét és mindenkit meghív, egy ingyenes MMO-RTS Ballerium próbára. Bővebb info a cikkben......!

Premier: Kano

A Ridic fejlesztője, a Starbreeze új next-gen First-Person Shooter (FPS) játékon munkálkodik, amely a Kano névre fog hallgatni.

Premier: Új FPS a Pterodon-tól!

A Vietcong készítői az Illusion Softworks-el közösen egy új akciódús FPS-en munkálkodnak, nevén sajnos nem nevezték gyermeküket.

Premier: Red Orchestra: Ostfront 41-45

A mai napon a Tripwire Interactive bejelentette, hogy az eredetileg UT 2004 modjának szánt alkotása a Red Orchestra különálló játékként jelenik meg!