Hírarchívum - 2005. szeptember

PS3 Gameplay Montage HD

Ha már ejtettünk pár szót az X360-ról, akkor ki ne hagyjuk a PS3-at se. A Sony illetékesei gondoltak egyet és összevágtak pár jelenetet a már bejelentett játékaik videóiból.

HALO 3 bejelentés holnap?

Még piacra se került a két next-gen konzol, de máris ádáz csata folyik a Sony és a Microsoft között. Persze itt nem csak a két gép, hanem a játékok közötti harc is beindult.

Call of Duty 2 demo holnap!!!

Imáink meghallgatásra találtak, ugyanis már csak egyet kell aludni a nagysikerű II. világháborús FPS folytatásának kipróbálható verziójáig.

Heti megjelenési lista

Daks mester jó szokását követve, ismét összeállítottuk Nektek a héten megjelenő játékok listáját. A felhozatal szerencsére ismét jó kövér lett...

Day of Defeat: Source Gameplay Múvi

Hosszas várakozást követően végre megtörtént a Day of Defeat átírása is Source engine-re, így akik már nagyon unják a CS-t, azok egy kis II.világháborús kiruccanást is tehetnek...

Hétvégi képek

Érkezett pár screenshot a játékfejlesztőktől: lesz itt mára Crashday, Blitzkrieg 2 és még sok más többé-kevésbé ígéretes játék.

Késő esti interjúözön

Gondoltam közkinccsé teszek három darab, most készült interút, így késő este. Senkinek nem árt meg egy kis nyelvóra. Csekk itt!

Hétvégi animációk

Rengeteg előzetes videó gyűlik össze mostanság a szerkesztőségben, így most is megosztjuk Veletek a napi adományokat!

F.E.A.R. hivatalos multi demó közeleg!

A VU Games bejelentette: közeleg a F.E.A.R. többjátékos kipróbálható verziója, mely az online csaták félelmetes világába enged majd bepillantást.

Újabb GTA hírek!

A Rockstar gondoskodik róla, hogy a rajongók egy esetleges új részig se felejtsék el a GTA sorozatot. Most éppen a konzolos kollegáknak kívánnak kedveskedni...