Hírarchívum - 2007. július

Bungie-féle Marathon az XBLA-n

Napvilágot látott az első mozgókép a Bungie régi játékáról, a Halo történeti előzményeit feldolgozó Marathonról, mely nyáron kerül fel az XBLA-ra.

Videó az elkövetkezendő Valve játékokról

Friss montázsvideót kaptunk, melyben azért egy-két jelenet már ismerős lehet, láthattuk korábban. Azonban van pár snitt, ami teljesen új.

Warhawk - tömény négy és fél percben

Közel négy és fél percen keresztül láthattok, illetve hallhattok sok érdekességet a PS3-exkluzív Warhawk játékmódjairól!

Call of Duty 4 - Esős hangulat

Egy rövid, de ugyanakkor elég látványosra sikeredett videó tekinthető meg a Call of Duty széria legújabb részéről, amely a negyedik a sorban.

Flatout: Ultimate Carnage demó

Megjelent az X-Live-on a Flatout Ultimate Carnage demója. A demóban három féle pályatípust próbálhatunk ki, három különféle kocsival...

Star Wars: The Force Unleashed infók + videó

A Star Wars saga novemberben tovább folytatódik, ekkor jelenik meg ugyanis a Star Wars: The Force Unleashed. A mai napon az idei E3-on vetített trailert nézhetitek meg.

Jön a Bully Wiire és X360ra is!

Minden negatív kritika ellenére a legtöbb embernek bejött a Rockstar Games legutóbbi játéka, a Bully. A Rockstar nem is hagyja parlagon a játékot...

Grant Turismo 5 trailer

A Killzone 2 után most a Sony kiadta a másik PlayStation 3 exkluzív játékának a videóját, ami nem más, mint a Grant Turismo 5.

The Darkness - Demó

A The Darkness játék demójával egyszerre rohamozza meg a PlayStation 3 és az Xbox 360 konzolok internetes tartalomszolgáltatását.

Infamous videó

Sokat nem tudok még erről a játékról. Korábban nem hallottam róla. Egy biztos Sony Entertainmtent által fejlesztett, szóval 99% hogy PS3 exkluzívról van szó.