Hírarchívum - 2010. április

Dead Space 2 - itt az első előzetes

Befutott az első igazi előzetes a Visceral instant klasszikus horrorjátékának folytatásából. A Dead Space 2 már most rémisztőbbnek tűnik, mint az elődje.

A Shenmue II is megjelenhet Xbox Live-on

A Jet Set Radio Xbox Live-os megjelenésének kiszivárogtatója vagy nagyon jól bánik a fotosoppal, vagy hamarosan még egy Dreamcast-es játék jöhet X360-ra.

Szuper hónapot zárt márciusban az Xbox Live

Minden eddigi eladási rekordot megdöntött az Xbox Live Arcade, a Microsoft Pontokért letölthető játékokból befolyt pénz mintegy tízmillió dollárra rúgott márciusban.

Mega Man Universe - új projekt a Capcomtól

A Joystiq értesülései szerint a Capcom múlt héten jegyeztette be a Mega Man Universe nevet, ami többek között egy videojáték lehet majd - jöhet a nyolcadik sorozat?

Lemondott Mike Griffith, az Activision elnöke

Április 23-án lemondott az Activision Publishing vezérigazgatói és elnöki posztjáról Mike Griffith. Az úriember mostantól alelnökként dolgozik tovább.

Frank Westet minden játékba!

Seth Killian, a Capcom munkatársa szerint a játékosok imádják a Dead Rising Frank Westjét, így nem véletlen, hogy a kolléga egyre több játékban teszi tiszteletét.

Szingapúr pénzt pumpál a helyi játékiparba

Szingapúr Médiafejlesztési Hivatala több mint 14 millió dollárt pumpál bele a helyi játékiparba, amivel új projektek indítását próbálják támogatni.

Pachter: több X360-exkluzív cím vándorol PS3-ra

Michael Pachter, neves játékipari elemző reggel felébredt, megitta a kávéját és megjósolta, hogy a Gears of War, a Splinter Cell és a Mass Effect is bemutatkozhat majd PS3-on.

Red Faction-filmet készít a SyFy Channel

A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. A másfél órás alkotás állítólag egy sorozat pilot epizódja lehet.

Alpha Protocol - karakteres videóáradat

Az elmúlt héten egy raklapnyi előzetes érkezett az Alpha Protocolról, melyek szinte mindegyike az Obisidian akció-szerepjátékának legfontosabb szereplőit mutatja be.