Hírarchívum - 2014. november

Frissítve: Visszatért a Final Fantasy VII az LBP-ben

Pont két hete mutattuk meg nektek, hogy valaki összerakta a Castlevania: Symphony of the Nightot a LittleBigPlanet 3-ban, most pedig újabb elképesztő munkáról számolhatunk be.

Megjelent a Far Cry 4

Tegnap óta kapható a boltokban a Ubisoft nyitott világú shootere, ám a start nem volt zökkenőmentes. A PC-s verzióra jó pár felhasználó panaszkodik, gondok vannak a látószöggel, a sebességgel. A kiadónak erre is van válasza.

Gameplay traileren a Mordheim

A Games Workshop kultikus társasjátéka alapján készülő Mordheim: City of the Damnedről befutott az első ingame mozgókép. A címben szereplő város véres csatározások színhelyévé vált, ahol négy frakció küzd a dicsőségért.

Aranylemezen a Lara Croft and the Temple of Osiris

Úgy tűnik, semmi sem állhat a Lara Croft and the Temple of Osiris decemberi kiadásának útjába, a sorozatgyártás ugyanis zöld lámpát kapott, miután a játék a mai napon megkapta az aranylemez-státuszt.

Felújítják az első Postalt

Akinek hiányoztak a Running With Scissors botrányjátékai, örülhet, a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre újra kiadja az első részt, méghozzá felújítva, kibővítve. Kooperatív mód is lesz benne.

HWSW: Újra a hardverpiacon a Nokia, íme, az N1

Ismét saját készülékkel állt elő a Nokia: a finn vállalat egy androidos tablettel tért vissza, amelyet saját fejlesztésű Z Launcher alkalmazásindítójával és az elsők között C-típusú microUSB-porttal szerelt fel - írja a HWSW.

Far Cry 4 - pókerezünk a társalkalmazásban

Ezen a héten érkezik a Far Cry negyedik része és szokás szerint egy mobilos társalkalmazást is letölthetünk a shooter mellé. Szokatlan módon egy komplett arcade pókerjátékról van szó, amellyel ingame pénzt nyerhetünk.

Nem lesz multiplayer a Just Cause 3-ban

Többjátékos komponens nélkül jelenik meg jövőre a Just Cause 3, ám az Avalanche Studios szerint ez nem jelenti azt, hogy soha nem lesz online üzemmód a kaotikus sandbox játékban. Öngól, vagy megfontolt döntés?

Grand Theft Auto V - a belső nézet rejtelmei

Dörzsölhetik a tenyerüket az Xbox One-osok és a PS4-esek, elvégre ma jelent meg a Grand Theft Auto V felcicomázott portja az ő gépükre. Nézzünk bele az egyik legérdekesebb változásba, az FPS-módba!

Kholat - a Djatlov-rejtély élesben

Vadiúj gameplay trailert kaptunk a Djatlov-incidenst feldolgozó horrorjátékról. Az Unreal Engine 4-es cím határozottan szebben fest, mint legutóbb. A friss képsorokon zord hegyeket mászunk és barlangászunk.