Hírarchívum - 2016. december

Sudden Strike 4 - vissza a második világháborúba

Hosszú idő után folytatódik a Sudden Strike-sorozat, és úgy fest, örülhetnek a második világháborús RTS-ek rajongói: a most kiadott gameplay trailer alapján megéri befizetni a negyedik részre.

Resident Evil 7 - befutott az első tévéreklám

Rövid, de hatásos: megérkezett a Resident Evil 7 első tévéreklámja, amelyben néhány új snittet is elcsíphettek a közelgő horrorjátékból. A szpotot stílszerűen a The Walking Dead szünetében vetítették le először.

A For Honor is csak internet mellett játszható

Kizárólag internetkapcsolat mellett játszható a For Honor, teljesen mindegy, hogy a multiplayert vagy az egyjátékos módot nyüstölöd. A fejlesztők azt is elárulták, hogy miért döntöttek így.

Rime - újabb bizonyíték a multiplatformosodásra

Egyre biztosabbá válik, hogy a korábban PlayStation 4-exkluzívnak indult Rime végül multiplatform címként kerül majd boltokba. Ezúttal a brazil korhatár-besorolásért felelős szervezet adatbázisában bukkantak fel új nyomok.

W40K: Inquisitor - Martyr - méretes világ tárul elénk

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. A hazai fejlesztésű ARPG videója ezúttal a véletlenszerűen generált, hatalmas nyílt világot mutatja be.

Sniper Elite 4 - a Führer sem menekül

A Rebellion egy nyúlfarknyi előzetessel igyekszik meggyőzni a rajongókat, hogy érdemes lesz előjegyeztetni a Sniper Elite negyedik részét. Az előrendelői bónuszküldetésben ismét Hitler lesz a célpont.

The Surge - akcióban a sci-fi Dark Souls

Négyperces kedvcsinálóval jelentkezett a Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka, a The Surge. A bemutató a CREO komplexumban vívott összecsapásokra fókuszál.

Forza Horizon 3 - elérhető a Blizzard Mountain

Tegnap megérkezett a Forza Horizon 3 első letölthető kiegészítése, a Blizzard Mountain, ráadásul a premier alkalmából befutott a DLC első és egyben utolsó játékmenet-kedvcsinálója is.

Kiderült, hogy mikor jön a Yooka-Laylee

A vártnál kicsivel később, de úgy fest, áprilisban biztosan megjelenik a Nintendo 64-érát idéző Yooka-Laylee. Rossz hír is jutott mára azonban, mert éppen a nintendós premier vált bizonytalanná a minap.

Egy korszak vége: szakít a Porsche és az EA

Lapértesülések szerint az idei évvel véget ér a Porsche és az Electronic Arts megállapodása, amely alapján a kiadó kizárólagos jogokat élvezett a virtuális Porschék felett.