Hírarchívum - 2021. február

PC-re költözik a Pascal's Wager

Évszázadokkal ezelőtt sötét köd ereszkedett a Pascal's Wager világára, és öt Kurírra vár a feladat, hogy megállítsák az árnyak között dagonyázó Kolosszusokat ebben az akció-szerepjátékban.

Leváltják a Vampire: Bloodlines 2 fejleszőit

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 útja továbbra sem sima. Legutóbb a 2021-es megjelenést lebegtették meg, ám úgy néz ki, már abból sem lesz semmi - egyebek mellett azért, mert elvették a Hardsuit Labstől a játék fejlesztését.

Karnyújtásnyira a Watch Dogs: Legion multiplayere

Ugyan a Watch Dogs: Legion foltozgatása miatt a tavalyi évből már kimaradt a többjátékos módok implementálása, hamarosan ezt is pótolja a Ubisoft. Márciusban már a többi játékossal is osztozhatunk a londoni forradalmon.

Gameplay előzetest kapott az It Takes Two

A Hazelight Studios legújabb játéka, a kooperatív akció-platformer It Takes Two egy hónap múlva esedékes, úgyhogy az új gameplay videóban Josef Fares mutatja be nekünk, miféle játékélményre számíthatunk.

Forgatókönyvírókat kapott a Twisted Metal-sorozat

Még 2019-ben jelentették be először, hogy élőszereplős Twisted Metal-sorozat készül a Sony Pictures Televisionnél, most pedig azt is megtudtuk, hogy a Deadpool és a Zombieland szkriptjéért is felelős írók jegyzik majd a sztorit.

Tekken 7 - újabb karaktert teaselnek a készítők

Vadonatúj Tekken 7-karakterről tett közzé egy rövid teaser videót a Bandai Namco nemrég a Japan Fighting Game Publisher Roundtable esemény alkalmából. Az új harcosról eddig mindössze annyit tudunk, hogy Lengyelországból érkezik.

Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.

Diablo II: Resurrected - különálló játék a remaster

Úgy tűnik, tanult a hibájából a Blizzard, és előre leszögezte, hogy a Diablo II újrakeverése nem írja majd felül az eredeti játékot - ezzel elkerülik a Warcraft III: Reforged egyik leginkább kritizált aspektusát.

Pert akasztottak a Google nyakába a Stadia miatt

Nem indul túl fényesen a Stadia idei éve, hiszen nemrég a platform fejlesztőstúdióit kellett bezárni, most pedig beperelték a Google-t, mondván a cég félrevezette az embereket, amikor azt állította, hogy a Stadia támogatja a 4K/60fps-t.

Itthon az HBO GO-n debütál a Wonder Woman 1984

Kicsit megkésve, de végre Magyarországon is bemutatják a Wonder Woman 1984-et, aminek már a hivatalos premierdátuma sem titok többé: április 1-jén, kizárólag az HBO GO-n lesz nézhető a film.