Hírarchívum - 2021. szeptember

Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.

Alan Wake Remastered - ilyen volt, ilyen lesz

Kicsit több mint egy hét múlva befut az Alan Wake felújított kiadása, ami ráadásul tartalmazni fogja a korábban megjelent két letölthető bővítményt is, természetesen azokat is felmelegített változatban. Most megnézhetjük, mennyit is változik a játék.

Videojátékos adaptációt kap a Kate

Jövő hónapban videojátékos adaptációt kap a Netflix frissen bemutatott akciófilmje, a Kate. A Ludic Studios egy pixelgrafikás roguelike formájában képzelte el a jakuzákkal szembeszálló hősnő kalandját.

Kilépett az Early Accessből a DwarfHeim

A DwarfHeim közel egy évet töltött a Steam Early Access programjában, mára azonban a különös kooperatív RTS elkészült, így bátran belevághatunk a törpék kalandjába. A jeles eseményhez természetesen érkezett egy kedvcsináló is.

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.

PlayStationre tart az Art of Rally

A legtöbb mainstream platformot már meghódította, de hamarosan a Sony konzoljaira is ellátogat az Art of Rally, a Funselektor Labs izometrikus nézetű ralijátéka.

Ezek lehetnek a PS Plus októberi játékai

A francia Dealabs fórumán helyesen megnevezték idő előtt a PlayStation Plus szeptemberi játékait, a szivárogtatók pedig most ismét visszatértek. Lássuk, milyen címekre érdemes várnunk az előfizetésünkkel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.

HWSW: Az egységes töltők felé halad az EU

Benyújtotta az egységes töltőkről szóló jogszabályi javaslatot az Európai Bizottság. Amennyiben az előterjesztést elfogadják, a gyártóknak két évük lesz arra, hogy érintett készülékeiket szabványos USB-C aljzattal lássák el.

A Stadiát is meghajtja az Xbox új böngészője

És persze sok minden mást is: hosszas tesztelést követően a minap az Xbox-konzolokon is elérhetővé vált a Chromium alapú Edge böngésző, amely számos webes alkalmazáshoz biztosít hozzáférést.