Hírarchívum - 2024. január

Nagy tervekkel készül az újévre a Forza Motorsport csapata

A Turn 10 Studios legújabb blogposztjából kiderült, hogy a fejlesztők meghallották a játékosok visszajelzéseit. Markáns változtatásokra számíthatnak a versenyjáték rajongói 2024-ben.

FBC: Firebreak címmel érkezhet a Control kooperatív mellékága

Úgy tűnik, a Remedy Entertainment regisztrálta az FBC: Firebreak védjegyét, amely minden bizonnyal a Project Condor kódnéven futó, a Control világában játszódó kooperatív játék lehet.

A Twitch is leépítésre készül

A cég küzd a profitabilitásért, és úgy tűnik, hogy ezt egy harmadik elbocsátási hullámmal szeretnék megoldani.

A Microsoft megoldotta a Baldur’s Gate 3 mentési problémáit

Úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg véget érnek az Xbox játékosok megpróbáltatásai, hamarosan érkezik egy frissítés a konzolokra.

HWSW: Az Apple Vision Pro versenytársaként érkezik a Sony új headsete

Fokozódik a helyzet a high-end MR-hardverek piacán: a Sony és a Siemens év végén megjelenő közös headsete egyedülálló tartozékokat kínál majd, és a Qualcomm chipjével dolgozik, megcélozva az üzleti ügyfeleket - írja a HWSW.

Érkezik PlayStation 5-re az Immortality

A PC-n és Xbox-on közel másfél éve elérhető interaktív filmtrilógiát január végétől a PlayStation tulajok is élvezhetik.

Átlátszó TV-t mutatott be az LG a CES-en

A különleges technológiai újítás egészen új megvilágításba helyezi majd a televíziók megítélését. Az áráról, illetve az elérhetőségéről nem tudunk semmit.

Idén megkezdődnek a The Mandalorian & Grogu című mozifilm munkálatai

Egyenesen a StarWars.com-ról érkezik a hír, miszerint még idén produkcióba lép a The Mandalorian & Grogu mozifilm, amely a nagy sikernek örvendő Disney+-sorozatok hatalmas kulminációja lesz.

Alan Wake a Dead by Daylight legújabb túlélője

A Behaviour Interactive ma hivatalosan is megerősítette: a hónap végén Alan Wake is csatlakozik a Dead by Daylight túlélőihez. A sötétség áldozatául esett író saját előzetest is kapott.

Kaitlyn Dever játssza majd Abby-t a The Last of Us második évadában

Már korábban is sejteni lehetett, hogy a színésznő kapja a szerepet, ma azonban a stúdió hivatalosan is megerősítette a döntést.