Hírarchívum - 2024. január

Több, mint 20 millió forintos DLC érkezik a Star Citizenhez

Jó hír érkezett azoknak, akiknek van fölös pénzük – létezik egyáltalán olyan? – és imádják az űrhajókat, hiszen most lehetőségünk van 60 000 dollárért DLC-t vásárolnunk a Star Citizenhez. A Legatus 2953 csomagot a Roberts Space Industries oldalán tudjuk beszerezni.

Most a Bossa stúdiónál történt leépítés

Sajnos nem maradt meg az óév rossz szokásának az elbocsájtáshullám és idén is folytatódik. Ezúttal a Bossa stúdiónak, akiknek a Surgeon Simulatort is köszönhetjük, kellett megválnia alkalmazottjai 1/3-dától.

Kísérleti játék lesz az OD

Kojima nem arról híresült el, hogy a már jól megszokott sémákat követné és milliók imádják ezért. Különleges megközelítései és megoldásai sokszor meghökkentik az embert és elmondása alapján legújabb horrorjátéka, az OD is ilyen lesz.

Megérkezett a Persona 3 Reload nyitóanimációja

Közeledve a megjelenéshez az Atlus csapata úgy érezte, hogy ideje a nagyközönség elé tárni a Persona 3 Reload nyitóanimációját, mi pedig nem is örülhetnénk jobban. Ugyan újdonságot nem árul el a videó, de nagyon hangulatosra sikeredett!

Eléggé baráti lett a Prince of Persia: The Lost Crown gépigénye

Most komolyan, nem sok olyan játék van, amihez elég egy koros GTX 1060 a 4K/60 fps-hez, de az új Prince of Persia ilyen. Hasonlóan simán fut majd konzolokon is, ráadásul hozzáférhetőségi szempontból sem érheti szó a ház elejét.

Nem unatkoztak az elmúlt évben a Diablo IV-játékosok

A Blizzard akció-RPG-je a júniusi megjelenése óta számos hullámvölgyön van túl, és mostanában végre javultak a dolgok a Season of Bloodal. A fejlesztők sokat köszönhetnek a kitartó rajongóknak, akikről most érdekes számadatok érkeztek.

Már készül a Lies of P 2 az Unreal Engine 5-tel?

A tavalyi év egyik legkiemelkedőbb soulslike játéka volt a Pinokkió sötét játékváltozata, így nem véletlen, hogy minden jel szerint már úton van a folytatás. A fejlesztők álláshirdetése alapján az Unreal Engine 5 hajtja majd.

Jelentős eladási mérföldkövet ért el a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Nem túlzás azt állitani, hogy 2023 a Cyberpunk 2077 éve volt. A CD Projekt RED végre sikerrel véghez vitte azt, amire már évek óta vártak a rajongók: nem csupán az alapjátékot szedte ráncba, hanem egy remek DLC-t is kiadott mellé.

A Sony szerint idén érkezik a Metal Gear Solid 3 és a Silent Hill 2 remake-je

A hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött videó számba veszi a konzolra idén érkező sikervárományos játékokat, köztük olyan címeket is, mint a Metal Gear Solid 3 és a Silent Hill 2 remake-je, amelyek eddig nem rendelkeztek dátummal.

HWSW: Saját billentyűt kap a Copilot

Dedikált billentyűvel jelzi a Microsoft, hogy tényleg komolyan gondolja ezt a Copilot-témát - írja a HWSW.