Letölthető lesz a Dragon Age karakterkészítője

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Spore példáját követve a BioWare is letölthetővé teszi a Dragon Age karakterkészítőjét, melyben már a játék megjelenése előtt megálmodhatjuk játékbeli hőseinket.
A Spore példáját követve a BioWare is letölthetővé teszi a Dragon Age karakterkészítőjét, melyben már a játék megjelenése előtt megálmodhatjuk játékbeli hőseinket.



Nyilvánvaló, hogy a Creature Creator sikerét látva forszírozták az Electronic Arts marketingesei, hogy a BioWare is rukkoljon elő hasonló karakterkészítő programmal, ám aminek sokkal jobban örülünk, hogy ezúttal ingyenesen szerezhetjük majd be ezt az előzetes verziót. A Dragon Age 320 megabájtos karakterkészítője három héttel a végleges játék megjelenése előtt, október 13-án válik letölthetővé többek között magyar nyelven is. Az itt megálmodott hősöket továbbvihetjük a teljes változatba, ám rossz hír, hogy a lehetőség csak a PC-s játékosokat érinti. A többieket az új, Denerimet bemutató előzetessel próbáljuk meg kárpótolni.
9.
9.
"Amúgy is ótvar-gyenge az összes hivatalos magyarítás"

nos nem tudom, de pl.: a The Witcher szerintem meggyőző lett...



mephi: ki fordítja??? (és örömmel hallom, hogy magyarul is megjelenik)
8.
8.
drat576
7: kizárólag single :P
7.
7.
Musz]{Lee
6.
6.
drat576
én nagyon várom ezt a játékot de ezt a bohóckodást kihagyom, majd megkreálom a karakterem a teljesben
5.
5.
mephi
Imádom, amikor a kis vérpistike otthon miután megivott egy energiaitalt, azt hiszi, hogy ő a király a világhálón :)

Nos aki utánajárt (ritka az ilyen, egyszerűbb legyökerezni valakit), az tudhatja, hogy ezt a játékot egy veterán író, a magyar fantasy egyik legjobbja fogja fordítani. Bár attól nem kell félnem, hogy Te valaha is olvastál, vagy könyvet vettél a kezedbe. Igaz? Na most írd, azt, hogy: "Kúsójjjá gyökér!" Szánalmas kisgyerek...
4.
4.
Ideniel
Na és? Attól még a gyökér megtanulhatna angolul :P :) Amúgy is ótvar-gyenge az összes hivatalos magyarítás, ez a karakterkészítő sem lesz különb.
3.
3.
Turley
2:A Dragon Age 320 megabájtos karakterkészítője három héttel a végleges játék megjelenése előtt, október 13-án válik letölthetővé TÖBBEK KÖZÖTT MAGYAR NYELVEN IS.



Gratulálok, esetleg olvasd el a hírt, gyökér.
2.
2.
Ideniel
Tanulj meg angolul, gyökér.
1.
1.
Alexgame
Váúú, magyar nyelven is? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...