Itt az első gameplay videó az Arealból

Link másolása
Múlt hónapban mutatkozott be az Areal, mely a néhai GSC Game World tagjai által létrehozott West Games első játéka. A játék Kickstarter-kampánya még zajlik, most pedig egy korai játékmenet-videót publikáltak a fejlesztők.

Múlt hónapban ismerkedhettünk meg az Areallal, mely a volt S.T.A.L.K.E.R.- és Metro-fejlesztőkből álló West Games első játéka. A projektnek elindult a Kickstarter-kampánya is, melyben a cél 50 000 dollár összegyűjtése - a gyűjtésből még 6 nap van, és jelenleg kicsivel több mint 37 000 dollár jött össze.

A fejlesztők egy nagyon korai videót is közzétettek a játékból, ezt alább tekinthetitek meg:

A játék le sem tagadhatja, kik készítették, és korai állapota ellenére is hangulatosan néz ki. Mi szurkolunk, hogy összejöjjön az összeg.

10.
10.
DON GONDOCS
Ennél jobb indie fpsek születtek már és ráadásul ingyen.
9.
9.
Xtras
ez elég takonyak tűnt nekem
7.
7.
Berencsit
https://www.kickstarter.com/projects/1577656602/areal/comments

Már 61K-felett tartanak.
6.
6.
kastorhun
"Az Areal az igen nagy pofára esés iskolapéldája. A West Games vitte ki a Kickstarterre, ahol 50 ezer dollárt akarnak összegyűjteni, hogy ők, az állítólag a 4A Gamesből, a GSC-ből és a Vostok Gamesből kivált fejlesztők összehozzák a Stalker szellemi folytatását. A probléma a bejelentés másnapján kezdődött, amikor a West Gamest beperelték, mivel a stúdiónál senki sem dolgozott a Vostok csapatában."
5.
5.
kastorhun
Ez az egész kampány kamu, vagy legalább is hazudtak össze vissza.
4.
4.
The Lone Drow
#2: Meg van annak az oka. A West Games elég amatőr módon kezelte az egész kampányt. Ha például az új videóval nyitnak (ami itt nem tekinthető meg). akkor valószínűleg a kért összeg kétszerese is össze jött volna.
2.
2.
NoRush
Erre alig jött össze 37 ezer, persze a hülye krumplisalátára meg adtak több mint 50-et. Ostoba amerikaiak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...