Frissítve: Warhammer: The End Times - Vermintide

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Left 4 Dead-stílusú, négyfős kooperatív módra kihegyezett akciójáték készül a népszerű táblajáték alapján. Az első infókat egy lengyel magazin szellőztette meg, és orkok helyett vérszomjas patkányemberekkel csapunk össze.

A finn Pelaaja szerint a Warhammer: The End Times - Vermintide egy négyfős kooperatív módra kihegyezett multiplayer akciójáték lesz, melyben hőseinket belső nézetből irányíthatjuk. A népszerű táblajáték adaptációjáról van szó, a történet szerint Ubersreik városát elfoglalták a skavenek, azaz a gonosz patkányemberek. Négy ember érkezik a romba dőlt városba, akik felszabadítják azt különböző küldetéseket megoldva.

A fejlesztést a Fatshark Games végzi, akik a War of the Vikingset rakták össze korábban. A csapat célja az, hogy a játék könyörtelen és kihívásokkal teli legyen. Továbbá a srácok úgy döntöttek, hogy nem az unalomig ismert orkok lesznek a gonoszok, hanem a videojátékokban eddig mellőzött skavenek.

A Left 4 Deaddel való hasonlóság nyilvánvaló: ellenségeink nem ugyanazon a helyen spawnolnak, mint a legutóbbi menet során. Lesznek speciális, nehezen megölhető skavenek is, a többiek horda módra ugranak a torkunknak. Néhány patkányember forgócsövű fegyverrel lő a csapatunkra.

A játszható osztályok azonban egyediek lesznek. Öt karaktertípust találunk az alkotásban, eddig kettőt ismerünk: az egyikük a boszorkányvadász, aki gyűlöli a skaveneket, mert korábban kiszúrták az egyik szemét. Pisztolyokkal és törőkkel harcol, akár 1v1-es felállásban.

A másik kaszt a tűzmágus, aki egy piromániás őrült öregasszony, aki természetesen tűzvarázslatokkal operál, így képes felgyújtani másokat és saját magát is. Minden karakternek megvan a saját története, amiket nem csupán az átvezetőkből ismerhetünk meg.

A küldetések roppant fontosak, nem csupán különálló meccseket vívunk. Csapatunk a harcok előtt egy tavernában gyűlik össze, ahol tippeket hallhatnak a városban folyó eseményekről. Itt vállalhatjuk el az új küldetéseket, láthatjuk a saját és más játékosok eredményeit.

A játék során különböző típusú fegyvereket, tárgyakat és egyéb cuccokat gyűjthetünk és igen, loot is lesz a Vermintide-ban.

A teljes lepellerántásra délután kerül sor a játék hivatalos weboldalán, ahol most egy visszaszámlálót találunk. Amint befutnak a minőségi látnivalók, frissítjük a hírt!

Update! Megérkeztek az első hivatalos képek, s befutott a játék bemutatkozó kedvcsinálója is.


7.
7.
Drazhar
Szuper hír, a skaven-eket meg imádom a sima WH-ból, úgyhogy jöhet :)
4.
4.
Pexo
@Don Gondocs: elég sok Warhammer 40000, illetve Fantasy játék jött ki, vagy van készülőben. Fantasy vonalon ott a Mordheim: City of the Damned, ez már Early Access státuszban van: http://store.steampowered.com/app/276810/
Szintén Fantasy a Warhammer Quest: http://store.steampowered.com/app/326670/
Általában most nem "AAA" címek érkeznek, de némelyik egész jó. 40K vonalon a Space Hulk Ascensiont és - ha valaha megjelenik - a Space Hulk Deathwinget ajánlom.
3.
3.
DON GONDOCS
Nemhittem hogy a közeljövőben jön Warhammer játék pláne nem akció a Space Marine után
2.
2.
Ronaldo-o-o
1.
1.
Cellator
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...