Élőszereplős karácsonyi traileren a The Division

Link másolása
Végül úgy alakult sajnos, hogy csak a szerencsésebb Xbox One-tulajok próbálhatták ki idén a Tom Clancy's The Divisiont. Kárpótlásul itt van most egy trailer, melyből megtudhatjuk milyen a karácsony a The Division világában.

Ki kell ábrándítanom azokat, akik egy giccses, Last Chrismasszel megtámogatott karácsonyi The Division-trailert vártak. Az új élőszereplős videó után csak még sötétebbnek és szomorúbbnak tűnik a játék világa.

Sajnos úgy alakult végül, hogy idén csak nagyon kevesen próbálhatták ki a The Divisiont. Úgy volt, hogy december közepén lesz egy nagyobb béta, azonban a Ubisoft az utolsó pillanatban lelőtte a mókát, és csak az Xbox One-os előrendelők alfázhattak. Bétateszt így csak jövőre lesz (ahogy a fenti trailerben is megerősítik), azonban még pontos dátumot nem tudunk.

A teljes játékról viszont tudjuk, hogy mikor jelenik meg: március 8-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
razipapi
"Mom and Dad died in a blast" xd
4.
4.
TheBate
Ez szerintem elég gyenge lett, a kángszóró animációja meg egyenesen 2005-ből teszi tiszteletét benne.
3.
3.
l4cyk4
#2: A játékok többsége megjelenéskor játszható állapotban van, de a rajt utáni tetemes mennyiségű patch-et szemlélve tisztességesnek nem mondanám a dolgot. Főleg, ha még csúszik is. Érdeklődve várom, hogy ennyi idő után mit produkál a UbiSoft a The Division-nel.
2.
2.
hedzsooo
Ennyi erővel a megjelenés sem biztos. hogy március 8 lesz. Mondjuk én a magam részéről jobban szeretem, ha pár hónappal később jön ki 1 játék, de akkor már legalább tisztességes formában, játszhatóan.
1.
1.
Drazhar
2,5 hónap, gyeremár!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...