Egy testvérpárt irányítunk az új Mass Effectben

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Mass Effect-sorozatban eddig is választhattunk női és férfi főszereplő között, ám az Andromédában családi kapcsolat köti össze a két karaktert. Ők a Ryder-testvérek, és függetlenül attól, hogy kit irányítunk, a tesónak is szerepe lesz.

A Mass Effect első három részében ugye Shepard kapitány női és férfi változatát irányíthattuk, és semmilyen kapcsolat nem volt a két hős között, lévén ugyanarról a személyről volt szó. Az Andromédában viszont nem így lesz, a Ryder-család nagyon is valódi, egy testvérpárt kapunk, és rajtunk múlik, hogy a nővért vagy a bátyját irányítjuk-e.

Mindezt a játék kreatív fejese, Mac Walters hintette el a PlayStation Access műsorában. Bizonyára ez nem kis meglepetés ez a rajongók számára, hiszen mindketten egy időben vannak jelen a játék univerzumában - ha tehát a hugicát irányítjuk, a bátyja valahol az űrben kalandozik.

A Mass Effect: Andromeda kihasználja a frissen leleplezett PlayStation Pro képességeit, szebb látványnak és 4K felbontásnak örülhetünk az új konzolon, de itt is 30fps-sel fut a program.

A 2014-es E3-on tűnt fel egy karakter, aki az N7-es páncélt viselte. Nos, ő is kapcsolódik Ryderékhez - ő a testvérpár apja. Tisztára, mint egy sci-fi családregény!

Az új iteráció legújabb kedvcsinálója november 7-én, az N7 Day apropóján debütál majd.

10.
10.
GAMEROD
Totális baromságnak tartom egy RPG játékban a főszereplő mivoltának meghatározását. Ha jól tévedek akkor saját magam állíthatom be a karakterem személyét és kinézetét amit az eddigi részekben sem tettem másképp mert ugye nekem nem jött be a default fickó és nő.
9.
9.
Giggsy
#3: Nem, nem játszották el. A sztori kezdetén volt három testvér, és a választott kasztodnak megfelelő testvéred meghalt. Ha harcos voltál, a harcos, ha varázsló, akkor a varázsló. Azért az messze nem ugyanaz, mint hogy párhuzamosan létezik a játékban a másik lehetséges karaktered.
8.
8.
#4: Szerintem inkább a háromból egy tuti meghal, és a maradék kettő közül meg nekünk kell dönteni. :P
6.
6.
Necreon
Tuti hogy a karakterünk testvére és/vagy meg fog halni, most rátenném a nyakam.
#JustBiowareThings
5.
5.
Mortis
#3: Ja, és ott nem hoztak ki belőle semmi értelmeset. Reméljük majd itt.
Amúgy ez számomra nem jó hír: egyke vagyok, tehát az általam soha nem értett testvéri szeretet és összefogás témája sajna nem fog sokat jelenteni. :(
4.
4.
Derivel
#2: Ha már Mass Effect, választani kell majd, hogy a testvér vagy az apja haljon meg. :D
3.
3.
Gorrister
Mégis mi ebben az újdonság? Ugyanez a fejlesztőgárda ugyanezt már eljátszotta a Dragon Age II-ben.
2.
2.
Incest!

Amúgy az sem mindegy, hogy az egész játékra kell az egyikőjüket választanunk, vagy majd válthatunk közöttük menet közben. Két teljes értékű karakter terelgetésével sokkal több lehetőség lesz a sztori variálására is. Amúgy spoiler: valamikor valamelyik és/vagy apuci meg fog halni. :D
1.
1.
kamgecam
Felskálázott 4K és 30fps, 120.000 pénzé?Szerintem nem hangzik rosszul, de könnyen lehet hogy én vagyok a hülye.Abszolút megérteném.No majd media markba megsasoljuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...