Elindult a Dreadnought nyílt bétatesztje PS4-en

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 2.
  • Korai verzió
Link másolása
Most minden PS4-tulaj lehetőséget kap arra, hogy még a megjelenés előtt kipróbálja a Yager Development űrhajós játékát. Nemcsak az űrben, hanem a bolygófelszín közelében is zajlanak a csaták.

Habár PC-n a nyílt bétateszt már javában zajlik, a PS4-tulajok csak most kaptak lehetőséget arra, hogy kipróbálják a Yager űrhajós játékát. Az alábbi epikus trailer simán hangulatba hozza a témára fogékony játékosokat.

A Dreadnought sokban eltér más hasonszőrű címektől, lévén itt egyetlen nagy anyahajót vezethetünk a csatákba. Nemcsak az űrben, hanem a bolygófelszín felett repkedve is zajlik a harc, öt osztályba sorolt, 50 különböző hajó egyikét irányíthatjuk, amiknek mindegyik modulját és fegyvereit testreszabhatjuk.

A nyílt béta két új térképet és hat bónusz éjszakai küzdelmet tartalmaz a zárt próbalehetőséghez képest.

A korai verzióban négy játékmódban tehetjük próbára jártasságunkat, ezek a Team Deathmatch, a Team Elimination, a Training és a Havoc - ez utóbbi egy PS4-exkluzív kooperatív mód. A Sony konzolján ezen felül megkapjuk a Hactar Hero Shipet és két témát is. A PS Plus-előfizetők egy ingyenes DLC-re is szert tehetnek a Dreadnought augusztus 15-én esedékes premierje után.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...