Remake-et kap az Until Dawn?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint nem csak a The Dark Pictures-antológián dolgozik a Supermassive Games, a stúdió ugyanis jó eséllyel nem engedte el az Until Dawn kezét sem, amiből állítólag remake-et fognak készíteni.

Egy AccountNGT nevű Twitter-felhasználó bennfentes információi szerint a Supermassive Games visszakanyarodik 2014-es sikerjátékához, az Until Dawnhoz, miközben a The Dark Pictures-antológiát sem hagyják magukra. A szivárogtató szerint az Until Dawn egy remake formájában tér majd vissza, méghozzá az új konzolgenerációra.

Érdemes megjegyezni, hogy AccountNGT már korábban is szállított beigazolódott iparági pletykákat, többek között pont a Star Wars: Eclipse-ről, amit később hivatalosan is bejelentettek. Vagyis érdemes odafigyelni arra, amit mond.

18.
18.
pkflavio
#11: Pedig mennyi jó retro game van amiről fingjuk sincs :D
17.
17.
JohnSpartan
#16: Simán jöhetne folytatás ilyen szempont alapján szerintem! Csak ide is + energiát kène belefektetniük amit nem fognak mert de nagy is lenne hogy onnan folytatod ahol abba hagytad az 1 et mentèsek alapján mint a Mass Effect-ben!

2 en 10 perc alatt össze is dobtunk egy sokkal jobb eshetősèget! Így simán át menne nállam!
16.
16.
taktaharkányi
#15: Mert ha a folytatás nen találkozik pl. Azzal a felállással, hogy nálad melyik szereplővel végül mi történt, akkor az a baj. Lehetséges az is, hogy épp ezért gondolkodnak remakeben, hogy meglehessen a direkt folytathatóság. Én pl. nem szeretem azt a variációt, hogy egy folytatás úgy kezdódik, hogy le kell pötyögjem kivel mi történt, de ez lehet csak egyéni hiszti. :)

Mindenesetre kiverni a díszhisztit annyi alapján, hogy lehet lesz valami... Hát na...
15.
15.
JohnSpartan
#13: De ha már addig eljutottak hogy csináljunk egy remake-et akkor mièrt nem egy számozott folytatásban gondolkodnak? Jah hogy annyi sütni valójuk sincs hogy egy folytatást össze dobjanak... Pedig a szorija egyszerű mint egy 100 szög... szerintem sokkal több embert bevonzana ha folytatást kapna mivel az első rèsz mindenkinek ott van a polcán mèg ha digitálisan ès ingyen is. Akit èrdekelt az letöltötte ès vègig nyomta.

Megint csak a minimális befektetès többszörös haszon szindróma ami gajra vágja az egèsz kibaszott jatèkipart is.
13.
13.
taktaharkányi
Emberek... REMAKE. Nem remastered... Ez nagyjából bármit is jelenthet. Teljesen új sztorit, teljesen más szereplőket, játékelemeket, akár teljesen más nézetet, ne adj Isten VR megvalósítást a PS VR 2-re... Nem arról van szó, hogy ráraknak 3 ray tracelt árnyék effektet és kiadják 50 EUR-ért, HA egyáltalán lesz belőle valami.
10.
10.
Shame
Lehet én vagyok a hülye de nem értem. Ps4 game az until dawn és újra kiadják a jelenlegi konzol generációra? Ami még a ps4 vagy már a ps5-re gondolnak mert ugye 2-3 évet csúszik a gen váltás a covid miatt.
9.
9.
zozo76hun
azert nyulnak hozza mert alapbol is jol nez ki a game, igy nem fog feltunni ha elrontjak...
8.
8.
NathanDrake
És ezt Remaket hogy kell elképzelni? Ugyanúgy 8an felmennek a hegyekbe kirándulni és a játék felénél kiderül hogy van köztük transznemű, meleg páros, meg biszexuálusok? Nem kéne az eredetit tönkre tenni.
5.
5.
JohnSpartan
Baszki, beszarok... Mègis mi a istenèrt nyúlnak hozzá egy ilyen címhez ami mint grafikailag, tőrtènetileg, mechanikailag megállja mai napig a helyèt? Suttyó, kapzsi, emberek ezek, nem pedig alkotók! Mostanában gondolkodtam rajta hogy előveszem mert semmi horror game nincs manapság... Erre jönnek ezzel a bullshit-el hogy újrázzák? Jó hogy nem a GOW-t vagy Horizon westet remakelik baszki...
4.
4.
DarkCrash
Miért nem régebbi címekhez nyúlnak? Ennek nem sok értelmét látom. Mai szemmel se csúnya a játék
3.
3.
Anti4730
Ennek a jateknak mi ertelme remaket kesziteni?:)) beszarok komolyan mondom. Jo jatek, de egy rameke ezen mit tudna valtoztatni? Jezusom
2.
2.
Stark666
Teljesen értelmetlenül nyúlnak hozzá :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...