SGF 2023: Star Trucker - kamionszimulátor az űrben!

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizony, jól olvastátok, a Star Trucker egészen elképesztő ötletet dolgoz fel: a saját szállítmányozási cégünk intergalaktikus pályára áll. A határ tényleg a csillagos ég, és még az univerzumot is felfedezzük közben.

A Star Truckerben is egy minden hájjal megkent kamionsofőrt alakítunk, csak éppen járművünkre néhány rakétahajtómű is kerül. Az intergalaktikus garázsunkban olyan szerződéseket vállalunk, amivel különféle rakományokat szállíthatunk le szerte az univerzumban. Kereskedhetünk, feltérképezhetjük az útvonalakat különböző űrállomások és raktárak között.

A szerzett pénzből testreszabhatjuk űrkamionunkat, ráadásul a szerelési művelet során felvesszük szépen a szkafanderünket és űrsétát kell tennünk. A játéknak ráadásul még sztorija is van, számos szereplővel léphetünk kapcsolatba. A Monster and Monster alkotása tehát kiviszi a galaxisba a jól ismert játékmenetet.

A Star Trucker valamikor 2024-ben jelenik meg PC-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...