Nemsokára kiderülhet, mikor érkezik a Death Stranding 2?

  • Írta: osan
  • 2024. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy nemsokára újra megmutatja magát a Death Stranding folytatása egy, még be nem jelentett State of Play során. Lehetséges, hogy megjelenési dátumot is kapunk majd.

Legalábbis billbill-kun, az ismert szivárogtató, aki már a francia Dealabs lapnak dolgozik, ezt állítja X-posztjában. Elmondása szerint az elkövetkezendő 15 napban számíthatunk egy State of Play műsorra, mely során újra megmutatja magát Kojima készülő játéka, a Death Stranding 2, sőt ’kun még egy megjelenési dátumra is számít. A játékhoz az „On the Beach”, azaz „A parton” felirat is társulni fog, az még nem tisztázott, hogy ez lesz-e a játék alcíme, vagy valamilyen utalás csak.

Mióta 2022 végén bejelentették a játékot, nem lehetett sokat hallani róla, sőt legutóbb Kojima inkább egy másik címet, az OD-t jelentette be, és információ nélkül hagyott minket a Death Stranding 2-t illetően. Ugyan semmi sem biztos jelenleg, de örülnénk neki, ha többet is megtudhatnánk a nagysikerű sétaszimulátor folytatásáról.

4.
4.
Hoki György
#2: Ezzel csak egyetérteni tudok. Végül nagyon megszerettem a játékot, de ne kelljen már 6-7 óráig unatkozva szenvedni, hogy aztán élvezhető legyen.
3.
3.
Doomsayer
Szerintem is jó játék a Death Stranding. 10-15 éve a játékokban csak a grafika fejlődik, de mindegyikben ugyan azt kell csinálni. A Death Stranding a sajátosságai miatt viszont eltérő volt a megszokottól. Persze nem mondom, hogy kötelező mindenkinek tetszenie, de szerintem feeling volt a cucc. A második résszel is szívesen fogok játszani, de nem bánnám, ha egyszerre jelenne meg mindenre.
2.
2.
Seraph
#1: Szerintem meglepően jó játék lett, csak Kojima önimádó faszverései nem hiányoztak belőle.
1.
1.
csoki0619
"ha többet is megtudhatnánk a nagysikerű sétaszimulátor folytatásáról."

Azért ez erős csúsztatás. Lehet benne futni is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...