Jobban fut a Pentiment PlayStation-ön, mint Xboxon

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Kiderült, hogy a Sony konzolján 120 fps-t tud a játék, míg Xbox-on csak 60-at. Az ok elvileg egy bug és hamarosan a Microsoft konzolján is elérhető lesz a magasabb képkocka ráta.

PeterOvo nevű X-felhasználó tett közzé egy képernyőképet egy videóból, ami azt mutatja, hogy a korábban Xbox exkluzív játék jobban teljesít a PlayStation konzolján, mint magán Xboxon.

A poszt elég gyorsan eljutott a Pentiment rendezőjéhez, Josh Sawyer-hez, aki annyit reagált, hogy a korlátozás csak egy bug, a következő frissítéssel Xboxon is elérhető lesz a 120 fps. Bár a játék maga nem kifejezetten igényli a magas képkocka rátát, érdekes, hogy a 2022-ben PC-n és Xboxon megjelent játék jobban teljesít a Sony konzolján.

Az év elején terjengő pletykák után február közepén Phil Spencer is megerősítette, hogy valóban lesznek olyan játékok, amelyek a korábban riválisnak tekintett konzolokon is elérhetők lesznek. Hamarosan az is kiderült, hogy a Pentiment, a Hi-Fi Rush, a Grounded és a Sea of Thieves lesznek az első játékok, amelyeknek megszűnik az exkluzivitása.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...