Új játékon dolgozik a Harebrained Schemes

Link másolása
Új játékon dolgozik a körökre osztott stratégiai játékairól ismert stúdió, a Harebrained Schemes. A seattle-i csapat X-en osztotta meg legújabb játékuk teaserét, mely a GRAFT címet viseli.

A tavaly megjelent The Lamplighters League után most új játékon dolgozik a seattle-i Harebrained Schemes. A körökre osztott stratégiai játékokról ismert csapat az X-en posztolt ki egy teasert a készülő új projektről. A 15 másodperces videón egy futurisztikus város képe látszik madártávlatból, majd a képernyőn feltűnik a GRAFT felirat, mely valószínűleg a játék címe lehet. Ezen kívül azonban rejtély övezi a készülő új játékot, azonban számíthatunk rá, hogy nagy valószínűséggel ez is a körökre osztott stratégiai címek táborát fogja erősíteni.

A teaserben látható futurisztikus, cyberpunk hangulat alapján még az is lehet, hogy egy új Shadowrun epizód van készülőben, ez azonban még egyáltalán nem biztos.

Akit felcsigázott az ízelítő, az a fejlesztők weboldalán feliratkozhat egy hírlevélre, hogy elsőként kapjon majd új infókat a készülő projektről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...