Diablo IV: Vessel of Hatred - így jött létre a Spiritborn

  • Írta: szlav
  • 2024. július 30.
  • Videó
Link másolása
A Diablo IV első nagy expanziójával nemcsak egy új zóna, de egy eddig sosem látott új kaszt is csatlakozik a játékhoz. Most a fejlesztők saját tollvonásain keresztül láthatjuk, hogyan alkották meg a Spiritbornt.

Habár sokan arra számítottak, hogy a Paladin vagy a Crusader lesz a Diablo IV első olyan kasztja, amely a megjelenés után csatlakozik az ARPG-hez, Nahantu mély dzsungeleiben azonban sokkal inkább otthon érzi magát a Spiritborn. A dél-amerikai őslakosokról mintázott harcos lándzsával a kézben, ősi lelkekkel és állati formát öltő istenségekkel az oldalán száll szembe Sanctuary démonhordáival.

Ahogy azt a lenti videó is bemutatja, a Blizzard csapata különös figyelmet fordított arra, hogy a harcstílustól kezdve egészen az utolsó páncélmotívumig minden a helyén legyen, ha az új kaszt megalkotásáról van szó. Valódi szakértőkkel konzultálva alkották meg a Spiritborn harci animációit, a karakter hátterét szolgáltató lélekvilágot mélyen beleszőtték a Diablo világának történelmébe, a vizuális tervezéskor pedig még zöldes patinát is festettek a mozgékony harcok könnyű páncélzatára.

Azt pedig, hogy mindez hogyan alkot majd egy igazán nagyszerű egészet, október 8-án tudhatjuk meg, hiszen ekkor debütál a Vessel of Hatred kiegészítő PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...