Spectre Divide - új kompetitív FPS-t jelentettek be

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
A Mountaintop fejlesztőcsapata végre hivatalosan is leleplezte az új taktikai FPS-játékukat, a Spectre Divide-ot. Az alkotást már most az eSport jövőjének titulálták és ígéreteik szerint ez lesz a következő „10 000 órás megszállottságunk”.

Innovatív játékmechanikákat ígér a Spectre Divide, melyekkel ki akar majd tűnni a tömegből. A fejlesztőcsapat szerint a mechanikát, amit ők Duality-nek hívnak, még sehol máshol nem láthattuk a kompetitív piacon. A mechanika lényege, hogy a játékos egy „megfigyelőt” is irányíthat, sőt teleportálhat is a helyzetére valós időben, így egyszerre két helyen lehetünk – ezzel szerintük lehetőségünk lesz védeni magunkat, illetve akár szimultán védhetünk majd két célpontot is. Az alkotáson egy profi eSport-játékos és streamer, ’shroud’ is dolgozott.

A meccsek 3v3 felosztásban fognak zajlani. Már a megjelenéskor elérhető lesz a játékben egy rangsor, az viszont még nem tisztázott, hogy mikor is jelenik meg a játék, azonban Steamen már a kívánságlistánkra kerülhet, illetve a játéktesztekhez is kérhetünk hozzáférést.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...