A Kojima Productions is kinn lesz a TGS-en

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
Szeptember 29-én a PlayStation jóvoltából egy különleges színpadi beszélgetés valósul majd meg az idei Tokyo Game Show-n. A Death Stranding 2: On the Beach lesz a terítéken, a meghívott vendégek között pedig Hideo Kojima is ott lesz.

Az idei Tokyo Game Showhoz sorba érkeznek a bejelentések a résztvevő kiállítókról, a Capcom már biztosan kinn lesz, és most a Kojima Productions is bejelentette, tiszteletüket teszik a japán rendezvényen. A szeptember 29-re tervezett panelen Hideo Kojima mellett Daichi Miura, Kenjiro Tsuda, Nana Mizuki, Tomokazu Sugita, Shion Wakayama és Nicolas Winding Refn lesznek a további vendégek, és a Death Stranding 2: On the Beach lesz a téma, valamint a fejlesztésének jelenlegi állapota.

A 2022-es bejelentése után 1 évvel Kojima megerősítette, hogy az A24-el karöltve élőszereplős Death Stranging filmet készítenek, most februárban pedig érkezett a State of Play-en egy közel 10 perces videó, ami még nagyobb hype-ot hozott a futár szimulátor második epizódjához. A megjelenés még most is távolinak érződik, valamikor 2025 folyamán érkezik majd Kojima szuperprodukciója, reméljük a TGS-en hallottak/látottak némileg enyhítik majd a várakozást.

A Sony más érdekességekkel is színesíti majd TGS részvételét, a helyszínen az Astro Bot demót kipróbálók tekerhetnek egyet a "Gatcha" masinából, és a 4-féle mintával ellátott Astro Bot pólók egyikével távozhatnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...