GC 2024: Októberben jön konzolokra a Squirrel with a Gun

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-n jövő hétfőtől lesz elérhető a mókusszimulátor, ahol lehetünk cuki rágcsálók vagy eszeveszett kártevők is, és természetesen az ugráláson és mászáson kívül fegyvert is ragadhatunk.

Ha azt hittük, hogy egy ragadós nyelvű kecskével lehet a legnagyobb ökörségeket elkövetni egy békés kertvárosban, vagy esetleg egy libával, akkor nem volt dolgunk még mókussal. Főleg nem egy fegyveres mókussal. Augusztus 29-től viszont már minden PC-s játékos számára elérhetővé válik a Dee Dee Creations játéka, ami nevével ellentétben inkább egy mókusos sandbox mókának ígérkezik.

Célunk a makkok és az aranymakkok gyűjtése lesz, ehhez pedig mászhatunk, ugorhatunk, platformerkedhetünk, pózolhatunk, és mi lehetünk a környék sztárjai. Ha pedig meguntuk a jófiú szerepet, akkor felrobbanthatjuk a kerti grillt, vagy drónnal bombázhatjuk a népet, esetleg fegyvert ragadhatunk. Összesen hét mordály lesz elérhető a számunkra, persze, csak miután kioldottuk őket, és nemcsak a harcban, de a puzzle-platformer feladványok esetén is nélkülözhetetlenek lesznek.

Az új trailer alapján megvan a játék konzolos megjelenési dátuma is, ami október 15-e, aznap jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...