Enotria: The Last Song - bizonytalan az Xbox-megjelenés

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 3.
  • Csúszás
Link másolása
"A szomorúság még Enotria festői szépségébe is beférkőzik" - ezen felütéssel adta hírül az Jyamma Games, hogy játékuk xboxos verzióját határozatlan időre eltolták.

A játék hivatalos oldalán olvasható a hír, miszerint a PC-s és Playstation 5-ös megjelenés a tervek szerint alakul, ellenben a Microsoft konzoljaira egyelőre nem fog megjelenni a program.  A szöveg szerint meg nem nevezett nehézségek vezetettek ahhoz a döntéshez, hogy az Xbox-tulajdonosok csak késve kaphatják majd meg az Enotriát, ha egyáltalán megkapják.

Mind a hivatalos oldali magyarázat, mind X-en megjelent hírek arra utalnak, hogy nem volt jó a Jyamma Games és a Microsoft kapcsolata. Az egyik bejegyzésben az alkotók részletezték röviden a történteket: a redmondiak 2 hónapig nem válaszoltak az engedélyeztetésre, pedig a játék már tulajdonképp kész van Xbox-ra is.

  

Emlékeztetőül, az Enotria egy itáliai reneszánsz környezetben, a kort jellemző építészeti szépségek között zajló soulslike kaland lesz, a játék PC-re és Playstation 5-re is szeptember 19-én jelenik meg.

2.
2.
Daniel21
Kitalálom... Series S... :D
1.
1.
ASD_ryhrx
A microsoft egyre jobban ki akkar baszni a vásárlókkal, a következő konzolgenerációban inkább kihagyom a microsoft konzolját az xboxot inkább csak playstationt fogok venni mert xboxot nincs értelme venni az exclusiveok ugyis megjelennek ps-re plusz ott legalább nem lesz az, hogy késik egy játék ugy mint jelenleg a black myth wukong meg ez a játék, xbox csak egy nagy pénzkidobás nem tudok játszani az új játékokkal amik jók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...