Hírarchívum - 2008. június

NHL 09 bejelentés az első képekkel

Bemutatásra került az NHL 09, mely szeptemberben fog megjelenni a második és a harmadik generációs PlayStationre, Xbox 360-ra és PC-re.

Call of Duty 5 leleplezés - képekkel!

E unalmas forró hétfői nap döntött úgy az Activision, hogy lerántja a leplet a már javában készülő Call of Duty sorozat legújabb részéről.

Aranyon az Alone in the Dark

Végre aranylemezre került az Atari felügyelete alattl fejlesztett túlélő horror, az Alone in the Dark, amely a Central Park sötét titkait fedi fel a játékosok előtt.

Nyerj EURO 2008 játékot és Adidas meccslabdát

Nyereményjátékunkban az Adidas és az Electronic Arts jóvoltából eredeti UEFA EURO 2008 PC-s játékokat és hivatalos EURO 2008 meccslabdákat nyerhetsz.

Metal Gear Solid 4 - két év grafikai fejlődés

Megjelent egy összhasonlító trailer, amiben láthatjuk a 2006-os E3-on bemutatott verziót, és mellette a vadonat új 2008-as, végleges változatot.

Jedik és Sithek a Soul Calibur IV-ben

Yoda és Darth Vader mellett több Star Wars szereplő fel fog tűnni a legújabb Soul Calibur epizódban, köztük a Sötét Nagyúr mindenre elszánt tanítványa is.

Dead Space képözön

Megannyi új kép érkezett az EA gondozásában készülő Dead Space-ből, amelyben a legszörnyűbb lényekkel kell megküzdenünk a túlélésért.

Dungeon Siege 3 - az egyszerűség jegyében

Chris Taylor, a játék atyja elhintett néhány információt a készülő harmadik részről, többek között azt, hogy a játékmenet egyszerűsödni fog az előző részhez képest.

Dawn of War 2 - az első gameplay mozzanatok

Végre megérkezett az első igazi gameplay jeleneteket tartalmazó videó, a jövő év elején érkező Warhammer 40k: Dawn of War 2-ből.

Fallout 3 - bemutatkozik a Survival Edition

A Bethesda nem csak Collectors Edition kiadásával próbálja elnyerni a Fallout rajongók tetszését, de készítenek egy Survival Edition is, amelyben még egy ajándék helyet kap.