Hírarchívum - 2016. október

Moto Racer 4 - novemberben nincs megállás

Ha emlékszel a sorozat harmadik részére, azt jelenti, hogy már veterán játékos vagy. Bizony, 15 év után tér vissza a Moto Racer 4, a megjelenésig pedig pont egy hét van hátra - mit szólnátok egy új előzeteshez?

Ingyenesen tölthető az xboxos Borderlands-csomag

A Microsoft még nem jelentett be semmit konkrétumot, de nagyon úgy fest, hogy újabb Free Play Days akcióval van dolgunk, melynek főszereplője a Borderlands: The Handsome Collection .

Lemondhatunk a GTA V egyjátékos kiegészítőiről?

Vad, de megbízható forrásból érkezett pletykák szerint a Rockstar az eredeti terveivel ellentétben már nem szeretné bővíteni a Grand Theft Auto V egyjátékos részét, a GTA Online viszont minden korábbinál nagyobb kiegészítőket kaphat.

Filmes híreket mondunk

Justin Linék rebootolják a Knight Ridert, bemutatkozik Peter Jackson új projektje, csúszik a Toy Story negyedik része és a legnagyobb bánatunkra Uwe Boll úgy döntött, felhagy a filmezéssel.

Nintendo Switch - januárban folytatjuk

A korábbi híreknek megfelelően a Nintendo nem beszél többet a Switch-ről az idei év folyamán, a következő adag infóra január közepén számíthatunk. Akkor viszont jó eséllyel mindent megtudunk.

Ilyen gép kell az új Call of Dutyhoz

Miután a Call of Duty: Infinite Warfare-t csak konzolokon lehetett kipróbálni, a PC-seknek mostanáig kellett várniuk arra, hogy kiderüljön a játék gépigénye. Egy fokkal előreléptünk a Black Ops III óta.

A PlayStation 4 is megkapja az Elite kontrollerét

Pontosabban kontrollereit, ráadásul külön érdekesség, hogy a Sony külsős gyártókra bízta a profi játékosoknak szánt irányítók megtervezését. Bemutatkozik a Razer Raiju és a Nacon Revolution.

Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.

Folytatást kaphat a The Order: 1886

A Game Informer nemrég tartalmas videóinterjút készített a Ready at Dawn társalapítóival, Ru Weerasuriyával és Andrea Pessinóval, a beszélgetés során pedig a The Order: 1886 is szóba került.

The Tomorrow Children - free-to-play lett

A Q-Games a korábbi ígéretek után mindenki számára elérhetővé tette a The Tomorrow Children free-to-play változatát, így most már nem kell leszurkolnod a 20 dollárt a játékért.