Hírarchívum - 2019. április

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.

Életjeleket adott a Raji: An Ancient Epic

2017 decembere óta nem hallottunk az indiai játékfejlesztés egyik reménységéről, amit a hindu és a balinéz mitológia ihletett. Hősnőnk egy fiatal lány, aki testvérét igyekszik megmenteni a gonosz démonúrtól. Itt a legújabb trailer.

Nézzünk bele a Conan Unconqueredbe!

A Petroglyph májusban érkező RTS-ét nem kevés túlélőelemmel öntötték nyakon. A lemészárolt holttestek nem tűnnek el a csatatérről, rothadni kezdenek, és betegségeket terjesztenek. Négy percig mozog a Conan Unconquered.

Jason West az Epic Gamesnél

Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment társalapítója már az Epic Games sorsait erősíti - ez alapján úgy tűnik, hogy a Fortnite fejlesztője már egy vadiúj címen dolgozik Jason West segítségével.

Érkezik a végleges Assetto Corsa Competizione

A Kunos Simulazioni bejelentette, hogy Blancpain GT-sorozat hivatalos játéka, az Assetto Corsa Competizione május végén kilép a korai hozzáférésű státuszból. A közösség visszajelzései alapján született meg a végeredmény.

Mikrotranzakciók nélkül jön a Jedi: Fallen Order

A Respawn Entertainment alapítója az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order teljesen az egyjátékos élményre hegyeződik ki, így mikrotranzakciók sem lesznek benne.

Mortal Kombat 11 - Kitana végre megmutatta magát

A NetherRealm már a héten megerősítette, hogy a Kitana visszatér a Mortal Kombat 11-ben, ám egy filmes traileren kívül semmit nem láttunk a leányzóról. Most végre gameplay kedvcsinálót is mutattak róla.

Máris befutott a World War Z launch trailere

Ugyan csak a jövő héten élesedik a World War Z, a Saber Interactive nem bírt várni és már most közzétette a játék megjelenéséhez szánt kedvcsináló videót. Fogjatok pár havert, meg egy jókora stukkert - hamarosan szükségetek lesz rájuk!

Teaser traileren a Star Wars: Episode IX

Percekkel ezelőtt ért véget a Star Wars Celebrationön tartott Star Wars: Episode IX-panel, ahol nemcsak az új szereplők mutatkoztak be, de az alcímről is lehullt a lepel. És persze egy teaser trailert is kaptunk.

Betiltották a PUBG-t Nepálban

A fiatalkorúak védelmére hivatkozva a nepáli hatóságok a mai naptól kezdve betiltották a PlayerUnknown's Battlegroundsot az ország teljes területén. A helyi internetszolgáltatók mától teljesen blokkolják a játék adatforgalmát.