Hírarchívum - 2023. július

Újra kiadják a klasszikus Jurassic Park-játékokat

A 8- és 16-bit éra játékait a Limited Run Games újítja fel, egyelőre még nem tisztázott a megjelenés, annyi biztos, hogy a fizikai kiadások előrendelése ősszel indul majd.

Készülőben lehet a Need for Speed: Most Wanted-remake?

Az eredeti, 2005-ös játék egyik színésze posztolta ki, hogy jövőre jelenik meg a remake. A posztot azóta már törölték, de az internet ugye nem felejt. Nagyon reméljük, hogy igazak a pletykák.

Új funkcióval küzd a toxikus játékosok ellen az Xbox

A Microsoft a héten teszi elérhetővé az új funkciót, amivel egy perces hanganyagot készíthetünk a játékon belüli voice chatből, hogy a verbális bántalmazást jelenti tudjuk a cég felé.

Az FTC fellebbez a bírósági döntés ellen

A hatóság nem adja fel, a Microsoft szerint az FTC álláspontjáról bebizonyosodott, hogy milyen gyenge lábakon áll, így természetesen továbbra sem hátrálnak meg.

Nyilvánosságra hozták a 2023-as Emmy-díj jelöléseit

Yvette Nicole Brown és Frank Scherma szerdán egy virtuális ceremónia során nyilvánosságra hozta az idei jelölteket. A The Last of Us tarolt!

A Sony bejelentette a PlayStation Plus Extra és Premium júliusi játékait

Július 18-tól felfrissül a PlayStation Plus játékkatalógusa: lesz új játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A Behaviour Interactive új stúdiót nyit az Egyesült Királyságban

A Dead by Daylight fejlesztői bejelentették, hogy új stúdiót nyitnak Cornwallban, az Egyesült Királyság délnyugati részén

2024-ben debütálhat az Assassin's Creed: Codename Red

A Ubisoft egyik szponzorációs partnereket kereső Linked-posztja kiszivárogtatta, hogy 2024-ben érkezhet a japánban játszódó Assassin's Creed.

Nyugdíjba vonul a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann egyedül vezeti tovább a stúdiót

Evan Wells bejelentette, hogy huszonöt évnyi kemény munka után távozik a Naughty Dog csapatából. Ezzel a vezetés teljes súlya a The Last of Us atyjára, Neil Druckmannre hárul

Szeptemberben jön a MythForce

Ha valaki szeretné újraélni a gyerekkori kedvenc high fantasy rajzfilmjeit, annak remek választás lehet a Beamdog játéka, ami PC-n már elérhető Early Accessben.