Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.
1636540304

Kiszivárgott felvételeken a GTA Trilogy

Holnap jelenik meg, de egy előzetest leszámítva a Rockstar még mindig nem mutatott gameplay felvételeket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionről. De van, aki már játszik a játékkal, így kiszivárogtak az első videóanyagok.
1636354800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.
1636291835

GTA Trilogy - így fest Nintendo Switchen

Hiába láthattuk már mozgás közben a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, a játék Nintendo Switchre tervezett kiadásáról eddig még nem kaptunk látnivalót. A Rockstar Games végre pótolta ezt a hiányosságot is.
1634905819

Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.
1634371200

GTA-trilógia - újdonságok és gépigény

Felújított kiadásban tér vissza a GTA III, a Vice City és a San Andreas. Hivatalos forrásból továbbra is keveset tudunk a csomagról, most azonban kiszivárgott néhány részlet a grafikai újításokról, a gépigényről és az achievementekről.
1633964409

Nagyon drága lehet majd a felújított GTA-trilógia

A Base.com áruházlánc honlapján már fogadják a múlt héten bejelentett Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition előrendeléseit, amiből az is kiderült, hogy platformtól függetlenül elég borsos árcetlit kapott a felújított kollekció.
1633712040

Megerősítették: felújított kiadást kap a GTA-trilógia

A Rockstar nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban készül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. A kollekció legtöbb platformon még idén meg fog jelenni.
1633586400

Újabb jelek árulkodnak a GTA-trilógia felújításáról

Lényegében nyílt titokként kezelhetjük, hogy a PS2-éra Grand Theft Auto-játékai remasterelt formában térnek vissza: a Rockstar Games Launcherből már a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a felhasználók.
1633086000

Úgy tűnik, nincs messze a felújított GTA-trilógia

A korábbi szóbeszédek után Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete is hozzátette a magáét a felújított GTA-trilógiáról szóló hírekhez: úgy tűnik, jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és már nincs is messze.
1628784000

Felújított Grand Theft Auto-epizódok érkezhetnek?

Egy megbízható forrás állítása szerint a Rockstar Games a Grand Theft Auto V: Enhanced Edition fejlesztése mellett már nagyban dolgozik a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas újrakeverésén is.