Nosgoth

Létezik a Nosgoth, annyi biztos, hogy multis játékról van szó, és a Legacy of Kain-univerzumban játszódik.
1391781643

Közel egy órán át mozog a Nosgoth

A Legacy of Kain-sorozat vadhajtása ez a multiplayerre kihegyezett hentelde, a Nosgoth, melynek jelenleg is zajlik a zárt alfatesztje. A fejlesztők jóvoltából csaknem egy órán át merülhetünk el a játékmenetben.
1387449000

Traileren a Nosgoth

Új előzetest kapott a Legacy of Kain-univerzumban játszódó multiplayer-orientált játék, a Nosgoth: az előzetes a játék jelenleg is zajló zárt alfatesztjébe nyújt egy időre betekintést.
1382439604

Elindult a Nosgoth zárt alfatesztje

A Square Enix és a Psyonix bejelentette, hogy a The Legacy of Kain univerzumában játszódó TPS-ük zárt alfatesztelése kezdetét vette. Ennek apropóján három screenshotot osztottak meg a nagyközönséggel.
1380126627

Befutott a Nosgoth első trailere

Megannyi kiszivárgott infó után a Square Enix nyáron hivatalosan is bejelentette a Nosgothot, amely a Legacy of Kain világában játszódó free-to-play multis cím lesz PC-re. Itt az első előzetes, a bétára már jelentkezhettek.
1376582400

Látnivalókon a törölt Legacy of Kain-játék

Concept rajzokat és videókat szereztünk a törölt Legacy of Kain-játékról, a Dead Sunról, sőt infómorzsákat kaptunk a témában készülő és egyelőre PC-exkluzív multiplayer anyagról, a Nosgoth-ról is.
1370611800

Square Enix: tényleg létezik a Nosgoth

Hivatalosan is megerősítette a Square Enix a sokat pletykált Nosgoth projekt létezését, bejelentéssel viszont még nem készül egyelőre, az E3-on sem lesz ott a multiplayer-orientált (!) játék.
1369665980

Jön a Legacy of Kain: War of Nosgoth?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Crystal Dynamics mostanság a Legacy of Kain új részén (remake-jén?) dolgozik. A "War of Nosgoth" kifejezés feltűnt a legutóbbi AMD-illesztőprogram fájljai között.
1360600386

Frissítve: Érkezik a Legacy of Kain új része?

A Square Enix nemrégiben a Legacy of Kain-sorozatra vonatkozó domain címet regisztrált. A warfornosgoth.com egyértelműen utal a vámpíros sorozatra, s a pletykák szerint a Crystal Dynamics szorgoskodik a rebooton.