Xbox Series X Xbox

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
1594396800

A home office-ozó fejlesztőkön is segít az xCloud

Habár a Project xCloud a játékosoknak szól elsősorban, a Microsoft egy új alkalmazással a home office-ban rekedt fejlesztők számára is hadrendbe állítja a felhőalapú szolgáltatást.
1594209600

Microsoft: legyen ingyenes a next-gen frissítés!

Lapértesülések szerint a Microsoft mindent elkövet azért, hogy a játékosoknak ne fájjon plusz pénzbe, ha az Xbox One-os játékukat Xbox Series X-es változatra frissítenék. Az NBA 2K21-féle bundle még belefér, a fizetős patch már nem.
1594045920

Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.
1593507600

Augusztusban debütálhat az Xbox Series S?

Az Xbox Series X rejtélyes kistestvéréről még mindig csak pletykák és híresztelések állnak rendelkezésünkre. A legújabb játékipari szóbeszédek szerint nyár végéig kell várnunk, hogy megtudjuk, mit takar a Lockhart munkanév.
1592305200

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1591715400

Leszámol a Microsoft az ajándék letöltőkódokkal

Nem verte nagydobra a Microsoft a Digital Direct nevű kezdeményezését, amelynek keretein belül nem ad többé letöltőkódokat az Xbox-konzolok mellé - az ajándékba járó tartalmakat a gépekhez köti ezentúl.
1591632000

Lebukott az Xbox Lockhart?

Eddig is voltak pletykák arról, hogy a Microsoft az Xbox Series X mellett egy másik, gyengébb konzolt is hadrendbe állít a következő generációban. Most lehetséges, hogy egy lelkes felhasználó erre bizonyítékot is talált.
1590674400

Xbox Series X - 120 fps és HDR a régi játékokhoz is

Azt eddig sem titkolta a Microsoft, hogy a visszafelé kompatibilitásra nagy hangsúlyt fektetnek az Xbox Series X kapcsán, de a most érkezett hírek szerint ezt konzoloknál eddig soha nem látott minőségben szeretnék elhozni.
1589527800

Halo Infinite - ott lesz a júliusi Inside Xboxon

A Halo Infinite az év legjobban várt játékai közé tartozik, de mozgásban még nem nagyon láttuk, pedig egy fél év van csak a megjelenésig. A fejlesztők megerősítették, hogy a júliusban tartott Inside Xboxon biztosan látjuk a Halo-sorozat új darabját.