Baldur's Gate III PC, PlayStation, Xbox

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
1576494050

Több Dungeons & Dragons-játék is készülőben van

A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks a GamesIndustry.biz oldalnak adott interjúban elárulta, hogy ismét aranykorát élheti majd a Dungeons & Dragons, hiszen legalább hét vagy nyolc játék is készül a világ alapján.
1561028220

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.
1560194713

E3 2019: Újabb részletek a Baldur's Gate III kapcsán

A Larian és a Wizards of the Coast közreműködésében készülő Baldur's Gate III az idei E3 előszelében érkező bejelentések koronázatlan királya. Lássuk, hogy miket árultak el róla a PC Gaming Show színpadán!
1559839731

E3 2019: Bemutatkozott a Baldur’s Gate III

Május végén még csak reménykedtünk benne, hogy a Larian Studios beharangozója a Baldur's Gate-sorozat régóta várt folytatására utaljon, a Stadia Connecten viszont hivatalossá vált, hogy készül a harmadik epizód.
1559242320

Baldur's Gate III-at teasel a Larian Studios?

Még tavaly októberben röppent fel a pletyka, hogy a Divinity: Original Sin-játékokat is jegyző Larian Studios szállíthatja majd a Baldur's Gate harmadik részét. A csapat legutóbbi teasere alapján jó esély van rá, hogy igazak voltak a hírek.
1538820001

Már készül a Baldur's Gate 3?

Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.
1420794000

Új Baldur's Gate-en dolgozik a Beamdog

A Beamdog bejelentette, hogy az eddig csak Adventure Y-ként emlegetett projektje valójában egy új Baldur's Gate-játékot takar, amely az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja elmesélni.
1352644200

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.
1344612188

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)
1334314807

Van esély az Icewind Dale: Enhanced Editionre

A Beamdog jelenleg is serényen dolgozik a Black Isle klasszikus szerepjátékának, a Baldur's Gate-nek újrakiadásán. A fejlesztők elhintették, hogy amennyiben sikeres lesz a finomhangolt verzió, akkor hasonlóan járnak el az Icewind Dale esetében is.