Assassin's Creed III Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1352823285

Assassin's Creed III teszt

Ismerd meg az ősi tudást, amely felmenőid vérében keringett, ismerd meg a saját végzeted, amely az egész Újvilág sorsára kihat, sőt azon túlra is. Ismerd meg a rend elszánt követőit, akik tiszta hittel számolnak le az önkényes és lázító templomosokkal. Érdemeld ki krédód eszközeit, amely félelmet keltenek a hitvány ellenségeidben.
1352736051

Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!
1352708518

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.
1352289613

3,5 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, s mintegy mellékesen - belső becslésekre alapozva - megemlítette, hogy az Assassin's Creed III-ból 3,5 millió példány talált gazdára az első héten. Az eladási szám pont a duplája a Revelations elsőhetes teljesítményének.
1352206809

Érkezik az Assassin's Creed Anthology

A Ubisoft azt tervezi, hogy egyetlen markáns csomagban adja ki az eddig megjelent öt Assassin's Creedet, mellékelve az összes DLC-t is. Hivatalosan még nincs bejelentve a gyűjtemény, de az Amazon francia részlege már bizonyította a létezését. Vérbeli rajongóknak és újoncoknak kötelező.
1351609212

Assassin's Creed III - extrák Vitán és PS3-on

A Ubisoft és a Sony közölte, hogy milyen exkluzív finomságok várnak azokra a szerencsésekre, akik beruháznak az Assassin's Creed III-ra PS3-on, és a Liberationbe PS Vitán. Ha mindkét változatot megkaparintod, akkor további bónusz finomságokat kapsz. Lássuk a részleteket!
1351584000

Assassin's Creed III - még egy launch trailer

Az Assassin's Creed III is beállt azon játékok sorába, amik rendhagyó módon több launch trailer is kapnak a megjelenésük apropóján: ha jól számoljuk, Connort már másodjára búcsúztatja ily módon a Ubisoft; az új előzetes legalább valamivel hosszabb, mint a múlt heti.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351497652

Mikrotranzakciókkal jön az Assassin's Creed III

Ha szeretnél egy kicsit gyorsabban fejlődni az Assassin's Creed III többjátékos módjában, akkor a közelgő prémium DLC lehetővé teszi számodra, hogy némi pénzmag fejében olyan extra javakhoz juss, amikről a jelenlegi szinteden nem is álmodhatsz. Fair húzás, vagy csalás?
1351251117

Assassin's Creed III - Uplay-díjak, tengeri csaták

Aki előszeretettel fogja nyúzni az Assassin's Creed III többjátékos módját, bizonyára jó néven veszi, hogy számos extra jutalom üti a markát, ha fellép a Uplayre. Ezen felül egy hosszabb játékmenet-felvételre is szert tettünk, amely a "robbanékony" tengeri csatákat mutatja be.