Silent Hill: Downpour PlayStation, Xbox

Már készül a következő Silent Hill-játék, ráadásul nagygépekre - nem hagyjuk ki ezt sem.
1309446000

GC 2011: Befutott a Konami felhozatala

Habár még másfél hónap van hátra a GamesCom elindulásáig, az E3-hoz hasonlóan szépen elkezdenek befutni a biztos résztvevők biztosan megjelenő játékai. Idén az E3 nem volt valami ütős; talán Európa ebben az évben végre megmutatja, hogy tudunk mi ennél jobbat,
1307523720

E3 2011: Friss látnivalókon a Silent Hill: Downpour

Teljes pompájában térhet vissza a Silent Hill-sorozat a nagykonzolokra, ha minden sikerül, amit a fejlesztők szeretnének beletenni a Downpourba. A frissiben beesett screenshot-áradat csak azt látszik megerősíteni, hogy a hangulattal és a látvánnyal biztos nem lesznek problémák.
1307080800

E3 2011: Silent Hill - két bejelentés, egy késés

A Konami az éjszaka folyamán tartotta meg az E3 előtti konferenciáját, ahol idő előtt ellőtte az összes meglepetését a kiállításra. A Silent Hill kapcsán három érdekes infót kaptunk: érkezik egy HD-gyűjtemény, lesz NGP-s epizód, és késik egy keveset a Silent Hill: Downpour.
1302184833

Silent Hill: Downpour - hol marad a PC-s verzió?

Sok számítógépes horrorrajongó éjszakákon át álmatlanul forgolódik heverőjén, mivel a Konami eddig még nem jelentette be a Silent Hill: Downpour PC-s portját. Lehetséges, hogy a Homecoming után az új rész kimarad ezen a platformon. Most a játék tervezési igazgatója hintett el az esetről egy infómorzsát.
1300808432

Mégsem lesz multis Silent Hill

Bár ma már nem lepődnénk meg azon, ha a Silent Hillbe is beleerőszakolnák a multiplayert, a tegnapi pletykákkal ellentétben a cseh Vatra Games nem tervez ilyen lépéseket tenni. A Silent Hill: Downpour producere szerint a velük készült olasz interjúban kiforgatták a szavaikat.
1300689685

Multiplayer Silent Hill-játék készül XBLA-ra?

Elképzelhető, hogy a cseh Vatra Games egy többjátékos élményre koncentráló Silent Hill-epizódot is kihoz Xbox Live Arcade-re, mely független lesz a készülő Downpour folytatástól. A lehetőségekről a játék művészeti igazgatója, Radek Marek beszélt az olasz Xbox 360 Magazine-nak.
1299596700

A héten kezdődik az új Silent Hill-mozi forgatása

A napokban bőven jutott alapanyag rendszertelen időközönként jelentkező Cooltúra rovatunkba, elvégre az új Resident Evil és Tomb Raider filmek után, most a második Silent Hill-film munkálatairól is van mit mesélnünk: egészen pontosan azt, hogy a héten kezdődik a forgatás, és év végén jön a film.
1298273116

Silent Hill: Downpour előzetes

Álmatlan éjszakák, tövid rágott körmök, véres szemek. A halott város ködös utcácskái szörnyű titkokat rejtenek, a megpróbáltatásoknak még ennyi év után sincs vége, a sötétség és a félelem hamarosan minden korábbinál hatalmasabb erővel csap le ránk.
1295891680

Képeken a Silent Hill: Downpour

Megérkezett az első komolyabb képmennyiség a nyolcadik Silent Hill-játékról, a Downpourról. Húsz darab új screenshotot és koncepciós rajzot töltöttünk most föl a galériánkba, amelyen többek között az új főhős, illetve a játék két helyszíne is megtekinthető. Csekkoljátok őket!
1294497900

Megkapta végleges címét a Silent Hill 8

Az új Game Informerben leplezték le a fejlesztők az eddig csak Silent Hill 8 néven készülő, következő nagykonzolos ööö... Silent Hill epizódot. Ezen kívül néhány apróság még napvilágra került a bejárható területtel és a játékmenettel kapcsolatban is.