Tekken Tag Tournament 2 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Folytatódik a Tekken Tag Tournament! A játék először a játéktermi gépeken debütált, de utólag készítettek belőle konzolos változatokat is.
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353312035

Tekken Tag Tournament 2 - videó a Wii U-s startra

Észak-Amerikában végre elrajtolt a Nintendo új konzolja, ennek örömére számos nyitócím launch trailerével lehetünk gazdagabbak. A sort a Tekken Tag Tournament 2 nyitja: a Wii U-s verzióban akár Mario gúnyáját is magunkra ölthetjük, de a tabletkontroller is kínál meglepetéseket.
1352029326

Tekken Tag Tournament 2 - 840 ezernél

A Namco Bandai közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiben az elmúlt félév eredményei szerepelnek. A japán kiadó nyeresége jócskán megugrott - valamivel több mint a duplája a tavalyihoz képest -, és szokás szerint a verekedős játékai húzták előre leginkább a forgalmát.
1351512038

Sérti a muszlimokat a Tekken Tag Tournament 2

A Namco Bandai nemrég megjelent verekedős játékában találunk egy olyan pályát, amely Szaúd-Arábiában játszódik, és a padlón egy Allah-feliratot olvashatunk. A kiadó véleménye szerint ez az apró malőr potenciálisan sértheti a muszlimokat, így "mihamarabb" eltávolítják a produktumból.
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348227041

TGS 2012: Délutáni galériafrissítés

Özönlenek a képek Tokióból, szinte csak kapkodjuk a fejünket. Ezúttal az olyan érdemleges címek pillanatképeit szedtünk össze Nektek, melyek két embernél többet érdekelhetnek kishazánkban. Lesz itt Monster Hunter 3 Ultimate, Tekken Tag Tournament és frissített PS3-modell.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1347447600

Launch traileren a Tekken Tag Tournament 2

A játéktermek után végre az otthoni konzolokat is beveszi a Tekken Tag Tournament második része. A verekedős játék launch trailere a minap futott be, és van benne minden földi jó: gameplay, élőszereplős felvétel, sőt a promóciós rendezvények kapcsán néhány csinos hölgy is!